Herkeze Selamlar. Başlıktada yazdığı gibi bisikleti bisikleti hobi olarak hayatıma sokmak istiyorum. Bisiklet sürmek hep içimde yapmak istediğim şeyler arasındaydı kısmet bu güne imiş. İnternette bisikletle ilgili yazılmış birçok yazı okudum fakat sizin gibi bilgili değilim. Bu konuda yanlış bir seçim yapmamak için sizlere danışmak istedim. İstanbul Kavram MYO da Aşçılık bölümü öğrencisiyim aynı zamanda bi restoranda çalışıyorum. Bisikletimi hem işe ve okula giderken kullanmak hem de boş zamanlarımda gezmek için kullanmak istiyorum. İstanbul'da Şişli'de yaşıyorum. Yani çok genel olarak asvalt da kullanıcam. Kafamda hiç bir model yok. Boyum 182 kilom 62 . Okuduğum yazılarda ''ilk bisiklet alırken çok pahalı bişey almayın zamanla bisikletten ne istediğinizi anlayıp öyle pahalı bisiklet alın'' yazıyordu. Ben de bu nedenle bisiklete ayırmayı düşündüğüm bütçe yaklaşık 400 TL olarak karar verdim. Fakat bu para çok az bu paraya çocuk bisikleti falan alırsın derseniz biraz daha pahalı birşey ala bilirim. Şu an bisikletler hakkında 0 noktasındayım. Yani çocukken bindiğimiz bisikletler hariç hiç bir tecrübem yok. Bana şu markanın şu modelini al diye yardımda bulunursanız, birde bildiğiniz, bisiklet alırken bana yardımcı olabilcek bir bisikletci önerirseniz çok sevinirim. Yardımlarınınz için şimdiden teşekkür ederim...