Scudo Sports

YeniMahalle Belediyesi Sıradışı Bisiklet Yarışı

Vallahi dün gece saat 7-8 arası iki bisiklet (birini sürmek, diğerini boğazdan tutup çekmek yoluyla:p) taşıdım Varan terminalinden SDS'ye kadar, çok eğlendim :D..

Ama taksi tutucak kadarda kötü değil zira antramanları v.s. orada yapıyoruz, Eskişehir yolu bisikletin kalbidir :p

• Beğen
Tepkiler: heng
Scudo
Ankaralı arkadaşlar parkur hakkında bilgi verebilir mi acaba.Zemin nasıldr,çamurlu mu taşlı mı ? Ne tür lastik önerir siniz ?

zemin kuru ve parçalanmış kaya parçaları mevcut...lastik yarılma ihtimali var teknik inişten önce ayyaşların kırdığı cam parçalarıda mevcut tepede dikkatli olun ;)

Python orada gider mi o zaman ? :) Patlama ihtimaline karşı Sert bi lastik seçmek gerek.

son dk işimden dolayı gelemiyecem galiba bu yarışa yarışan arkadaşlara başarılar artık manavgatta görüşürüz....

• Beğen
Tepkiler: bulent_atlas
@Fırat Ayanyan

Python fazlasıyla yeterli gelir. Teknik iniş öyle çok fazla teknik değil ve ayrıca uzun da değil. Bir iki yerde dik çıkış var buralar bence lastik seçimi açısından daha önemli. Kontrolü kaybetmeniz durumunda büyük ihtimalle tepeye kadar elinizde çıkarmanız gerekecek.

• Beğen
Tepkiler: d.berkay
Başta Ogun Çavuş ve D.Berkay olmak üzere bu yarış için emek harcayan , destekleyen herkesi tebrik ediyorum .. Yarışa katılacak arkadaşlara başarılar

• Beğen
Tepkiler: heng ve d.berkay
güzel yarış olacak. bende yarışmak istiyordum ama ev sahipliği varmış kısmette :)

• Beğen
Bugün yaklaşık 5-6 saatlik uğraştan sonra parkurun işaretlemesini de tamamladık.. Kafa karıştırabilecek en ufak bir yer bile kalmadı.. Çok keyifli bir yarış olacak inşallah.. Ben grip oldum :( Aksilik işte.. Yarıştan bir gün önce sebepsiz yere hasta oldum.. Yarışta tam performans veremeyeceğim ama eğleneceğimden hiç şüphem yok..
Yarın görüşmek üzere..
Bu arada saatleri ayarlamayı unutmayın ;)

• Beğen
Tepkiler: Mert Kabtan
harika bir yarış ortamı vardı. müthiş bir gündü..
Kupalarda Ankaragücü ve Delta Spor üstünlüğü vardı.

• Beğen
Gascon fotograflar için teşekkürler güzeller gerçekten..:)..

• Beğen
Tepkiler: gascon
@memocy

memo senin çok resmini çekmişim :) bi ara gonderirim

Gerçekten çok güzel gündü, parkur da güzeldi. Herkesin resmini çekmeye çalıştım, umarım kaçırdığım olmamıştır.

• Beğen
Tepkiler: memocy
Geri