Scudo Sports

YeniMahalle Belediyesi Sıradışı Bisiklet Yarışı

@mustea7

bence uygun değil dostum yaş farkı çok var ilk defa olarak geçen sene manisa şampiyonası yarışında olmştu elitB kategorisi çok kötü olmuştu:boese157: :boese157: ben katılmıyorum u23 ün elite karışmasını öyle bir durum söz konusuysa eğer yarışa girmem :cool:

yıldız grubu neden açılmıyor ki ..

• Beğen
Tepkiler: ali çakas
Scudo
@cesar çakas

14 yaşındaki yıldızın 23 yaşındaki u 23le yarışması uygun mu sence?

birikmiş enerjiyi boşaltmaya geliyorum:)kısmetse görüşmek üzere arkadaşlar.

• Beğen
Tepkiler: d.berkay
şimdiden tüm arkadaşlara kazasız belasız bir yarış geçirmelerini temenni ediyorum...
İnşallah bisikletim geldiğinde bende katılmayı sabırsızlıkla bekliyorum

• Beğen
Tepkiler: d.berkay
Herkese selam haftaya bende orda olcam.
İlk yarışım olcak,çok deneyimim yok fakat parkurunu iyi biliyorum buda inşallah bana biraz avantaj salar. Herkese başarılar:)

Arkadaşlar keşke imkanımız olsa da her kategoriyi ayırabilsek ama malesef şartlar böyle olmasını gerektiriyor.. Ancak katılım durumuna göre belki(küçük bir ihtimalde olsa) kağıt üzerinde sonuçları ayırabiliriz... Bu arada gelecek arkadaşları çok keyifli bir yarış bekliyor olacak.. Bugün parkurda uzun bir biniş yaptık parkur iyice oturdu, bunun yanında teknik inişe alternatif bir iniş daha belirledim. Tenik inişte kendisini riske atmak istemeyenler içineğimi daha az ancak toplamda tur süresini 1dk civarında uzatacak bir geçiş belirledim..
Yarında parkurdan fotoğrafları ve belki video görüntüsünü ekleyebilirim..
Görüşmek üzere..

@d.berkay

Teknik inişi bizim burdaki gibi yapın bir aksilik çıkmazsa Esbike Takımı olarak gelicez bizlerde iyi çalışmalar kolay gelsin :)

• Beğen
Tepkiler: bulent_atlas
Evet Anıl, Olacak..

Merhabalar..
Güncel bir gelişme ile ilgili bilgilendirme yapmak istedim;
Katılım durumuna göre Junior ve +40 Master kategorileri içinde ayrıca kürsü yapabileceğiz sanırım.. Ancak bu durum yarış günü netleşebilecek..

• Beğen
Tepkiler: İlyas ŞANLI
Arkadaşlar Varan ile gelirseniz Varan'ın Eskişehir yolundaki merkez terminali SDS Bisiklet'e yakın sayılır en fazla 10 km, düz-az eğimli çıkış şeklinde yol..aklınızda bulunsun istedim..

bu sezon çok eksiklerim var.spd,tayt,pedal... birdahaki yarışa inşallah katılırım.herkeze başarılar.

Geri