Erdi kardeşim girişiminde dolayı seni tebrik ederim,temenim birlikte keyifli sürüşler yapabileceğin bisiklet dostları edinmem, kaskınız takılı yolunuz açık olsun.Malatya Bisiklet Topluluğundan selamlarımla
Bende basınsitesinde oturuyorum, soğanlı meydana yakınım. Neredeyse her akşam bakırköy sahil yapıp geri dönüyorum, yaklaşık 20 kilometrelik bir parkurum var. Uygun olursa birlikte pedallıyabiliriz.
Aranıza yeni katıldım. Dün itibariyle uzunca bir aradan sonra yeni bisikletime kavuştum. Haftaiçi akşamları 8 10 aralığında iş çıkışı pedallamayı düşünüyorum henüz kendime bir rota belirlemedim yakınlarda bulunan arkadaşlarla tanışmak beraber turlamak isterim ya da rota önerileriniz varsa belirtirseniz sevinirim. Kondisyon kazanana kadar günlük 20-30 km hedefliyorum. Herkese selamlar
kARDEŞİM yENİBOSNA mTB GRUBU VAR..fACEDE AKTİFLER..yENİBOSNADAN hALİL kENDİRLİ VE cİHAN sAGLAMARKADAŞLARIMIZ VAR...Ama Facebook bu işin piri forumda olmuyor
Merhaba arkadaşlar ben Adil nerdeyse 6 yaşından beri bisiklet kullanıyorum yalnız askere gidip gelme sürecimde ve sonrasında 5-6 sene binmedim ama şimdi tekrardan başladım
Bizikletim salcano astro 30,
24 vites
sertlik ayarlı ve kilitli maşa var
jant göbekleri dahil shimano sisteme sahip