Scudo Sports

Yenibosna

Scudo
@Emre Yalçınkaya

emre abi arkadasınız gelmiyor işe dün ayrıldığımız yerde bulusup birlikte gidelim ?????? saati siz belirtin....

@Emre Yalçınkaya

5385484615 bn 10 dakika içinde karakolun oradaki benzincide olurum abi ona göre mesaj cekersin bana simdi bş mesaj cekermisin telefon no nu kaydedeyim ...

@Emre Yalçınkaya

allah o taksıcılerın .... neyse kotu soylemıyım. onların yuzunden kaburgamı catlattım. 12 gun oldu halen acısını cekıyorum. ne dıyım. allah bız bısıkletlılerı korusun...

@Emre Yalçınkaya

Eyvallah. Sagolasın...

dün Emre Yalçınkaya.Hasan Özbeyaz ve dün bize eslik eden Emre Tunay arkasımz la birlikde güzel bir performans sergiledik.. \\\\ kaza sız belasız bitten bir gündüü.DDD

Arkadaşlar bu akşam buluşacaksanız, ben de sizlere eşlik etmek isterim...

Kocasinan Siteler durağında ikamet ediyorum...

@Gamerasi

Hocam diğer bir kaç mesajınız denk gelmişti kask olayı ile ilgili emin olun bize katılmak istemezsiniz malum 4 kişiyiz ve hiç birimizde kask yok :)

arkadaşlar bugün gine birlikte pedal cevircegiz gelmek işteren olursa kim marketin orda olsunn 8.30..... ikinci bulusma yerimizde Kocasinan karakolunun ordaki benzinci 8.45 gibi çıkıyoruz haberiniz olsun ...

@Emre Yalçınkaya

Demek kask kullanmıyoruz !.. Anlaşıldı kardeşim...

@Gamerasi

Hocam başlayalı bir kaç hafta oldu kask olmamasının ne kadar tehlikeli bir durum olduğunu dün akşam bir kere daha anladım ama hepsi bir anda olmuyor eksiklerimizi tamamlıyoruz yavaş yavaş.

arkadaşlar bugün gine birlikte pedal cevircegiz gelmek işteren olursa kim marketin orda olsunn 8.30..... ikinci bulusma yerimizde Kocasinan karakolunun ordaki benzinci 8.45 gibi çıkıyoruz haberiniz olsun ...

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
YAĞMUR YAĞAR İŞE BULUŞMA İPTAL OLA BİLİR ARKADAŞLAR HABERİNİZ OLSUN

@Emre Yalçınkaya

Yaklaşık bir ay kadar önce çalıştığım şirketten arkadaşlarla kısa bir tur yapmak akşamüstü buluştuk, Fatih civarlarından iki yeni arkadaşta bize eşlik etmek için gelmişlerdi.

Kısa bir Ortaköy turu yapıp geri dönerken arkadaşlardan biri çok kötü şekilde düştü ve hastanelik oldu. Bakın bu kazada arkadaşın şansı varmış ki, kafasını yere vurmadı, evet başında kask yoktu. Kazadan önce yeni tanıştığımız arkadaşa turun ilerleyen saatlerinde şaka ile karışık kask vurgusu yapmıştım, o da en kısa zamanda alacağını söylemişti. Hastane girişindeyse kask geyikleri ister istemez devam etti.

Bu olaydan sonra kasksız arkadaşlarla tura katılmama kararı aldım...

Kask hakkında ne derler bilirsiniz..

Kaza
Anında
Seni
Korur

Not: Bu arada mesaj sayım 50 olmadığı için özel mesaj atamadım. Saygılar...

• Beğen
Tepkiler: Emre Yalcinkaya
Geri