Scudo Sports

Yenibosna

Scudo
Erdi kardeşim girişiminde dolayı seni tebrik ederim,temenim birlikte keyifli sürüşler yapabileceğin bisiklet dostları edinmem, kaskınız takılı yolunuz açık olsun.Malatya Bisiklet Topluluğundan selamlarımla

• Beğen
Tepkiler: Hasan TÜRKER
benim yeteri kadar ışıklandırmam olmadığı için gece sürüşlerine katılamıyorum ışıklandırmalarımı tamamladıktan sonra bende size katılmayı düşünüyorum

@yılmaz iftar sonrası 9,30 gibi cıkıyoruz 12 civarı evde oluyoruz.

@kıvanç ışıklandırma harbiden şart, bende de yeterli ışıklandırma yok ama Allaha emanet gidiyoruz bi sekilde :)

RADAR/YENİBOSNA--KOCASİNAN --GÜNEŞLİ CİVARINDAYIM..

civardan arkadaslarla haberleşebiliriz.

Merhaba arkadaşlar,

Bende basınsitesinde oturuyorum, soğanlı meydana yakınım. Neredeyse her akşam bakırköy sahil yapıp geri dönüyorum, yaklaşık 20 kilometrelik bir parkurum var. Uygun olursa birlikte pedallıyabiliriz.

Mehmet kardeşim radara yakınım,çakmak durağı civarı.Haftada bir gün 50 km lik tur yapıyorum.

Merhaba arkadaşlar,

Aranıza yeni katıldım. Dün itibariyle uzunca bir aradan sonra yeni bisikletime kavuştum. Haftaiçi akşamları 8 10 aralığında iş çıkışı pedallamayı düşünüyorum henüz kendime bir rota belirlemedim yakınlarda bulunan arkadaşlarla tanışmak beraber turlamak isterim ya da rota önerileriniz varsa belirtirseniz sevinirim. Kondisyon kazanana kadar günlük 20-30 km hedefliyorum. Herkese selamlar

Ercan Bey foruma hoş geldiniz. Gönlünüzce vakit geçirmenizi dilerim.

kARDEŞİM yENİBOSNA mTB GRUBU VAR..fACEDE AKTİFLER..yENİBOSNADAN hALİL kENDİRLİ VE cİHAN sAGLAMARKADAŞLARIMIZ VAR...Ama Facebook bu işin piri forumda olmuyor :)

Merhaba arkadaşlar ben Adil nerdeyse 6 yaşından beri bisiklet kullanıyorum yalnız askere gidip gelme sürecimde ve sonrasında 5-6 sene binmedim ama şimdi tekrardan başladım :)
Bizikletim salcano astro 30,
24 vites
sertlik ayarlı ve kilitli maşa var
jant göbekleri dahil shimano sisteme sahip

@Muhiddin K.

Saolasin muhiddin de ali kim :)

Kimse var mi bu aksam buralarda tura cikicak

Güneşli'den selamlar :) kısa veya uzun turlara vaktim olduğu sürece varım:)

@nejnej Bu akşam çıkabilirim 8 gibi güneşliden çıkıp gezeceğim, şimdilik tekim

Geri