Scudo Sports

Yeni Yol Arkadaşımla Karaburun (İstanbul) Gezisi

Scudo
@Hakan Eşme

Hakan Bey teşekkür ederim. Bisiklet ile ilgili deneyimlerimi gezi anlatımlarımda yeri geldikçe olumlu ve olumsuz yönleri ile paylaşacağım. Bu iki tarafında birbirini tanıma gezisiydi. Vites ayarlarında problem olduğundan tam performansta kullanamadım. Bu hafta sonuna doğru Trek Ortaköye gidip İzzet Beyi ziyaret edeceğim. Önümüzdeki hafta sonu herhalde Garipçeye gidilecekmiş orada gerçek anlamda bisikletin durumu ile kendi durumumu göreceğim.:)

Çok güzel bir gezi olmuş. Teşekkürler.
Ayrıca yeni bisikletinizi güle güle kullanın. Umarım yeni bisikletinizle çok daha güzel geziler gerçekleştirirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: Orhan Kılıç
21 marta karaburun turunu tamamlamıştım .resimleri burda da yayınladık.. kemerburgaz göktürkten tayakadın a yol aldık ihsaniye den sonra asfalt ve rüzgar performansımızı çok etkiledi az kalsaydı vazgeçecektik ama sonunda başardık .... ROTANIZ GÜZEL RESİMLER DE HARİKA PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKÜRLER ( işallah birgün beraber tur yaparız)

• Beğen
@erdal ırmak

Erdal Bey,
Dün de Yılmaz Haceli tarafından ilan edilip ayağının kırılması talihsizliği sonucu ertelenen, daha sonra Bahadır Bey tarafından tekrar gündeme alınıp anneler günü nedeniyle iptal edilen Yalıköy turunu da dün yaptım. Geniş anlatımını yakında yayınlayacağım. Uygun bir zamanda memnuniyetle birlikte tur yaparız. Hoşçakalın.

• Beğen
Tepkiler: erdal ırmak
cumartesi ve pazar günleri çalışmıyorum ... tur bilgilerini paylaşsanız eşlik etmek isterimmm ....

gerçekten çok güzel ve keyifli bir anlatım böyle güzel öyküleri gördükce bisikleti bir daha bir daha seviyorum inşallah bende gelcekte bu kadar uzun yollara gidebilirim

• Beğen
@mertcan gölge

Mertcan haftaya Cumartesi Yalovadan Eskişehir'e geleceğiz. Geliş saatimiz herhalde gece 12 ila 1 i bulur.

@erdal ırmak

Erdal Bey,
Hafta sonları Mert'in turlarına katıldığım için doluyum. Onun için bu turlarımı hafta arası yapıyorum. Ancak yazın tur sezonu sona ereceğinden ben genellikle konaklamalı turlar düşünüyorum. Arzu ederseniz birlikte belirleyeceğimiz yerlere gidebiliriz. Önümüzdeki Cumartesi günü Yalova Eskişehir projem var. Düşünürmüsünüz bilmiyorum. Görüşmek üzere.

Orhan abi ayaklarına sağlık.Resimler ve anlatım çok güzel, hep aynı yerlere gitme kosunusunda tatılıyorum. Bizim hep yapmak isteyip te bir turlu buluşamadğımız ve gidemediğimiz bir rota. Ayaklarına sağlık paylaşım için teşekkürler.

• Beğen
@Ömer Faruk MUMCUOĞLU

Belki benim şansım yalnız başıma hareket etmem. Yazın Trakyaya konaklamalı başka turlarda yapmak istiyorum. Umarım bir turda birlikte oluruz. İlginize teşekkür ederim.

güzel bir gezi olmuş tebrikler..
bisikletinizde hayırlı uğurlu olsun kazasız günlerde kullanın...

• Beğen
Geri