Maryo hocam gülmüş. Sübhanallah ilk kez görenler beğensin .
Hep böyle gülün hocam inşallah. Bu arada takipteyim, kolaylık dilerim. Bi an önce bitirin de restorasyon görmüş olalım. Sıkıldım benden genç makineler görmekten ortalıkta .
Kadro da iyiymiş haa, maşallah.
(İçimdeki ses: KEŞŞŞKE BENİM OLSA )
@mariokaldato
Kaldırato baya yakışıklı,nur yüzlü, beyaz sakalli bir piri faniymiş. Kendisini yanlış tanıdığım için şahsından özür dilerim. Yalnız kaldiratonun yanında duran kel, yüzünün rabbiyesi silinmiş herif bana hiçmi hiç güven vermedi.
@mehmetsunu ben yıllardır diyorum şeker gibi bir adam bu @mariokaldato ama çevresi kötü diye! Gördün mü işte, at hırsızı tipli adamlarla arkadaşlık ediyor.
@mehmetsunu
Evet tüm tespitlerinde haklısın . @Anonim Ömründe at görmemiş birinin tespitlerini ciddiye almıyorum. Nursuz mursuz ama benim yüzüm ortada , senin gibi yeraltinda degiliz. Sende bi resmini koyda görek bari ;Meymenetli misin yoksa meymenetsiz mi
Kaldıratonun üzerine daha fazla gitmemek lazim. Kaldıratoda dervisan bir kumaş, kalender bir bakış görmesem bu kadar üzerine gitmem. Kasap sevdiği deriyi yerden yere vururmuş...
5 Mart 2018
Konu baltalanmasina ragmen guncelleme =
Parcalari yayıp inceledim.
Fren sistemini çözemedim, o yillara ait bir hidrolik fren sistemi var ustunde. Fakat ne bakim nede onarima musait olmadigindan çöp oldu
Onun disinda parcalarin genel durumlari iyi .Zaman icinde karar veririm artik.
Aktaricilar : Arka Shimano Lx , ön shimano stx serisi.
Aynakol : Shimano Stx serisi ( ilk defa goruyorum bu seriyi , hadi hayirlisi.)
Vites kollari : Çevirmeli bi model fakat sonradan takilmis çin malı kollardan. Kullanmam artik ben onlari
@mariokaldato bazen uzun boylu olduğuma şükrediyorum. Böyle konuları görüp bisiklet toplama istediği oluşunca kendime "la zaten boyuna göre kadro yok, otur oturduğun yerde" diyebiliyorum boyum m kadrolara falan uysa işim yaştı
Aynı durumdayız desene hocam. Benim de bi arkadaşta Raleigh var orijinal. Abisinden almış onu da bayağıdır onda. Fazla da anlamaz bisiklet toplama falan. Kadronun durumu mario hocamın kadro ile aynı durumda. Yav diyorum şuna bi restorasyon gider bak. Yok ben uğraşmam, bakımını yapınca zaten gidiyo diyor kendisi. Neyse ben baya lafını edince dedi al sen yap. Dedim yaparsam çökerim . Bisikleti o gün bugündür bana göstermiyor. Zaten kadro da küçük bana, umudu kestim.