Scudo Sports

Yeni Restorasyon maceram (Kona Lava Dome 1996)

@Anonim
Gudnayt bilader cok yogunum, mesajini yanitlayamadim. Malum biz meskul insanlariz

Scudo
@erhanerdem
Eyvallah tesekkurler dostum .
Insallah tamamlamak kismet olur

@Anonim
Hmmm ok

@hamlet2006
Haklisin ama nedense bi turlu kafama yatmiyor yol bisikletleri . Belki ilerde alirim bi yol bsikleti belli olmaz

• Beğen
Tepkiler: hamlet2006
@mariokaldato
Kullanıcısı değil,kurtarıcısı ol yol bisikletinin.Bence restorasyonda yol bisikletlerinin potansiyeli daha çok gibi.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@hamlet2006
Abi yol bisikletlerinin eskisi pahali yenisi daha pahali. Nereden tutsam elimde patliyor :D anca bendekilerden birini satarsam dusunebilirim

İkinci el bisiklet yedek parça satış grubunda bianchi yarış kadrosu gördüm boyası etiketleri falan iyiydi 175 tl adamda iki adet vardı fiyat aklımda kalandı belki ya düşüktür ya da yüksektir.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Abi benim 1963 yapımı peugeot bi makina var buna kaportada boya çektik hoş oldu ama dökülmeye başladı . Yapankişi kapotacı olduğundn işlemeleri sildi benimde pilanimda sizin gibi restorasyon işlemleri yapmak var ama o boyayı nasıl çıkarıcağım? Nasıl işlemeleri ortaya çıkarıcam ve bitek aynakol ruble tekerler orjinal değil gerisi 1963 den kalme özel parçalar. Bide bu bisikletikaça satabilirim?

@Anonim
Gunaydin Hayirli Cumalar cumleten

@whynot
Selam abisi. Boya sökme konusunda forumda detayli bilgiler var. Aratma yaparak bulursun.
Fiyati konusunda da bisey diyemem , bilgim yok ne kadar eder bisiklet diye

mariokaldato Sağol abi .Siz bu restorasyon faliyetlerini kullanmak amacı için mi yoksa satmak için mi yapıyorsuzunuz?

@whynot
Benim o kadar restorasyon faaliyetim yok. Bi tane yapildi onu kullaniyorum. Buda ikinci olucak

Guncelleme
2 mart Cuma
Selam arkadaslar. Kadroya istedigim düz maşayi temin etmiş oluyorum :)
IMG-20180302-WA0005.jpg
IMG-20180301-WA0009.jpg
IMG-20180301-WA0007.jpg
Dahon marka bir katlanir 26 jant bisikletin cromoly maşası kendisi :)

@mariokaldato

Güzel maşa abi ama 26 inç biraz küçük deyilmi

Geri