Scudo Sports

Yeni no name yol bisikletim

Scudo
Allah kaza bela vermesin. Çok güzel olmuş cidden. Üzerine etiket filan yapıştırdınız mı?

çok şık görünüyor. allah kazasız binmek nasip etsin. bisikleti kendin toplamak çok büyük bir haz gerçekten. ki kendimde şuan kullandığım bisikleti parça parça alarak kendim topladım arkadaşlarımın yardımıyla. inşallah binerkende aynı aynı hazzı alırsınız.

• Beğen
Tepkiler: Raven_35
Zıppler Bisikleti Son Noktasına Getirmiş Galiba Kazasız Belasız Tekrardan Binmeniz Dileğiyle :)

kazasız belasız sürüşler :) yalnız yanlış hatırlamıyoesam o carbon jantların fiyatı 4.5 milyardı doğrumu yoksa dahamı fazlaydı ?

Yağız bey harika bir iş çıkarmışsınız tebrik ederim, güle güle kullanın gerçekten kıskanılacak bir bisiklet olmuş :) üzerinde kendini harika hisseder insan, bir de kendi eliyle parça parça yapıp-topladığı için de ayrı bi sempati olur bu bisiklete karşı insanda :)

Jantlarınız da hayırlı olsun, sorma ihtiyacındayım çünkü zipp jant kullanan kimse bulamıyorum! :
1-jantlar orjinal mi yoksa kopya mıdır?
2-her 2 halükarda da performansları hakkında yorum yapabilir misiniz. eski jantlarınız olan shimano r500ler ile kıyaslayarak yazarsanız harika olur, çünkü bende de bu jantlar mevcut (r500)

jantlar dehşet.. :)

Bisikletiniz cok güzel duruyor, allah kaza bele vermesin ve herzaman mutlulugu bisikletinizle tadin.

jantları iyice bir deneyip belli periyodlarla yorumlarınızı aktarabilirseniz çok sevinirim,kazasız belasız kullanmanız dileğiyle

@Yağız Yılmaz

Renkleri cok uyumlu yapmissiniz. Göze cok güzel görünüyor. Ama kücük bir tavsiyem olacak. Maxxis lastikler sizi hüsrana ugratabilir. Hem cok sik patlayan ( zaten 60TPI) hem de yuvarlanma mukavemeti yüksek lastiklerdir. Ayni fiyata ayni renkte Conti alsydiniz, hatta daha ucuza ayni renkte Kenda taksaydiniz hem daha cok dayanir, hem de yola gidisi daha iyi olurdu. Sadece bir tavsiye!:) (Konu yine "no-name" e dönmesin. Benim imzamda var bir tane no-name.)

• Beğen
Tepkiler: fatihaydın
Dostum son zamanlarda gördüğüm en yakışıklı yol bisikleti. Hayırlı uğurlu olsun. Sabah sabah aklımı çeldin. Yol bisikletine geçiş yapmamın zamanı geldi heralde.

Dehşet makine olmuş.:rolleyes:

Yeni jantlarla çok daha şık olmuş güle güle iyi günlerde kullanmanız dileğiyle...

Soran arkadaşlar için, zipp'ler orijinal değil :)
Keşke yazarken belirtseydiniz onu.

nerden anlıyoruz bir jantın orjinal olup olmadığını

@Gökhan Toros

Gökhan, herkes bilgilensin diye soruyorum; orijinal olmayan bu jantlar için tel veya tel başı gibi yedek parçaların temini nasıl oluyor? Orijinal parçalarla uyumlu mu? Benim hiç fikrim yok, aklıma gelmişken sorayım dedim.

tek bir şey soracağım kadronun linki varsa verebilirmisiniz ve size ne kadara geldi eğer burada vermek istemezseniz özel mesajdada olabilir

Geri