Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yeni nesil avid yağ değiştirme

@M.FARUK

Söküp de balata spreyi sıkacaksanız sökmeyin. (!) Onun yerine kaliperin dış kısmında balataların göründüğü yerden sıkın...

Scudo
ya da yokuş aşağı bi arka frene asılın baya düzelir fakat ön frenleride sıkmayı unutmayın ;)

• Beğen
Tepkiler: enes savaş
@enes savaş

Bezle de temizlemek istiyorum iyice.Denedim o şekilde pek birşey farketmedi zaten.

@M.FARUK

Bezle temizlemek işe yaramaz. Adam olsun istiyorsanız balataları sprey ile temizleyip , ocakta inceden camlaşana kadar yakıp , en son da ince bir zımpara atarsanız olur düzgünce. Ayrıca rotoru da sabunlu suda yıkayın yoksa yaptıklarınız boşa gider...

penseyle o çubuğun kıvrık kısmını sıkıp düz hale getir
o şekilde çıkarabilirsin
takarken ise yine penseyle yamultabilirsin

@Anonim

Neden vida koymamışlar anlamadım doğrusu.Kırılmaz umarım böyle yaparken.

bebek pudrası sür ;) işe yarıyo sonra öyle biraz kullan sonra su yada temiz bir bezle temizle ;)

Halil bey oncelikle ellerinize sagolun, cok tesekkurler. Bu arada baslik sabitlenmeli. Ayrica bir sorum var. dot 5.1 butun elixis serisine olurmu. Birde blend kiti turkiyede satan bir yer varmi

GT-I9500 cihazımdan tapatalk ile gönderildi. Bu nedenle Türkçe imla hataları içerebilir. Kusura bakmayın.

@celalettin aktas

Başlık zaten sabit hocam :) cepten girince fark edemediniz sanırım.

@celalettin aktas
Başlık zaten sabit hocam :) cepten girince fark edemediniz sanırım.

Bütcen nekadar söyle, ben de 5-10 Tane var satarim.

• Beğen
Tepkiler: Yiğit Türkben
Benim bisiklet v firenli eyer HD takilabiliyorsa 150 tl ye kadar butcem var

Ferdi koç bfk61@hotmail.com facebook adresim eklerseniz ordan yazisiriz

Anladim ozaman önce kadronuz HD uyumlumu onu ögrenin. Aslinda bisikletden anlayan bir kisi bir bakmaya uyumlumu degilmi en az 2m hemen görür. 150TL zaten imkansiz.

Facebook olayida malesef imkansiz, sadece arkadaslarim cogalsin diye ben tanimadigim kisileri eklemiyorum. Kusura bakmayin lutfen.

Size basarilar, umarim amaciniza ulasirsiniz.:in:

• Beğen
Tepkiler: Murat B.
Evet anlamiyorm malesef motor kiti taktirdim ve disk firen de taktirmam gerektiğiini dusunuyorm motorlu bir bisiklette disk firen sart

Motor kiti takinca arka tarafa disk takilip takilamayacagini anlamiyorm

Bisikletinizin HD fren takilacak kismindan fotograf atarsaniz size takilip takilmadigini söyleye biliriz.

Gecen de bir arkadas vardi, bisikletine motor taktirmisti o sizmiydiniz. :)
Bisikletinizin boy fotografinida gönderirseniz sevinirim, nasil olmus motorlu hali diye görmek istiyorum mümkünse.

Telefondan kullandigim icin foto atamiyorm firenleri deyistirmektende vazgectim papuclar bile dayanamiyor balatalar iyice sicar anlicagin

Avid Elixir 1'den mi 10 tane var sizde?
Kutusu açılmamış halde mi? Kaç liradan satmayı düşünüyorsunuz?

Geri