street/dj kadrolari zaten en fazla 100mm desteklemesi icin yaparlar. bazi markalarinki 120-130 uda destekliyo. bazi firmalar 100luk bazi firmalar 80 lik kullanir. specialized 80 lik kullaniyo canondale 80 lik kullaniyo giant 100 luk scott 100 luk kullaniyo bu aslinda firmaya degil kullaniciya kalmis biseydir. ben p3 aldim 80 lik argyle 302 su ana kadar kullandigim en boktan masaydi diyebilirim. (kullandigim masalar argyle 409-318-302 marzo dj1-2-3 ve 4x(sahip olup uzun sure kullandiklarim ise argyle 409-318-302 ve marzo dj2)) daha 409 u tam anlami ile test edemedim alali 2 hafta oldu yagmur 1 gun bile durmadi. ama 318 e gelicek olursak dj1 den bin kat iyi bir masa diyebilirim. ama 4x in yaninabile yaklamaz. ama 409, 4x den iyimidir kotumudur ona tam bisey soyliyemem ama tahminimce 4xden daha iyi bir masa. kadrolara takilan duz masalara gelirsekte aa adam duz masa kullaniyo o zaman 100 ve alti butun masalari kullaniriz demeyin. bir street bisikletinde en yuksak 100 en dusuk 80mm kullanilicak sekilde yapilmistir. duz masa ne ozaman? street bisikleti icin uretilen duz masalar, 100mm lik yada 80mm lik malar ile ayni boydadirlar. resimlerden bakabilirsiniz. yani bu demek oluyorki 80-100mm lik masadan baska hic bir masayi bisikletinize takmayin. ne 60mm nede 120mm.
ve arkadasim ns traffic ten bahsediyosun ondan sonrada x11 almak daha cazip geliyo diyosun. x11 ciktigindan beri diyorum o kadrodan hayir gelmez. gurkanin dedigi gibi x11 ler arka fren yerlerinden kiriliyolar ve bunu herkez kiriyo xc yapmak icin alsan bile kirilicak o bisiklet. onu alicagina ver gumruk parasini ver kargo parasini ns traffic getir veya git bi scott bayii ne ben sadece kadro istiyorum de konus ikna edersen sadece kadroyu alabilirsin. veya gir en alt model bi voltage al ondan sonrada butun parcalari degistir. ama x11 i aklindan bile gecirme.
ve arkadasim ns traffic ten bahsediyosun ondan sonrada x11 almak daha cazip geliyo diyosun. x11 ciktigindan beri diyorum o kadrodan hayir gelmez. gurkanin dedigi gibi x11 ler arka fren yerlerinden kiriliyolar ve bunu herkez kiriyo xc yapmak icin alsan bile kirilicak o bisiklet. onu alicagina ver gumruk parasini ver kargo parasini ns traffic getir veya git bi scott bayii ne ben sadece kadro istiyorum de konus ikna edersen sadece kadroyu alabilirsin. veya gir en alt model bi voltage al ondan sonrada butun parcalari degistir. ama x11 i aklindan bile gecirme.