Ben 95$ iken almıştım ve gümrüğe takılmamıştı. Ama yukarıda da yazıldığı gibi; 1 i geçer 1 i takılabilir. Gümrük memurunun iş yoğunluğundan tutun hava sıcaklığına kadar onlarca değişkene bağlı bir durum.
çok şükür kış mevsimindeyiz :rolleyes: makinadan memnun musunuz ? genellikle herkes memnun ama bir de size sorayım. ve gümrüğe takılmaması için fiyatı düşük belirtmesi için satıcıyla görüşmeli mi?
Memnunum, gayet güzel. GoProyu aratmıyor. Uzakdoğulular alışmışlar artık, otomatikmen fiyatı düşük yazıyorlar ve hediyeyi işaretliyorlar. Ama aklınızda kalmaması için yazın isterseniz.
Hoş gümrük memuru bu ürünün fiyatını adı gibi iyi biliyordur.
@selim tümkaya Hocam hayatınız da hiç forum kullanmadınız sanırım. Canlı chat kullanır gibi devamlı mesaj yazamazsınız. Özellikle aynı mesajı farklı konulara bu şekilde yazamazsınız. Sizin ana sayfaya düşürdüğünüz 7 farklı konu var şuan ve hepsi aynı mesajı içeriyor. Spama giriyor bu yaptığınız. Ceza alabilirsiniz her an.
@selim tümkaya sjcam 4000 wifi kullanan birisi olarak size tavsiyem dağ bisikletinde kullanıcaksanız almamanız. Göğüs kemerinden tut kask sabitleme aparatına kadar denedim görüntünün sallanmasını engelleyemedim. Gopro hero 3 de kullanmıştım. Go pronun yanından geçemez ama araç kamerası ya da yol bisikletinde kullanılmak için alınabilir.
Yeni bir gelişme, bu sabah gördüğüm habere göre yeni kota 22 Euro'ya indirilecekmiş, bu tutar üzerindeki alışverişler %20 vergiye tabi tutulacakmış amaç haksız rekabeti engellemekmiş, ne zaman yürürlüğe gireceğini henüz bulamadım.