Scudo Sports

Yeni gümrük vergisi kotamız değişti....

Scudo
Ben 95$ iken almıştım ve gümrüğe takılmamıştı. Ama yukarıda da yazıldığı gibi; 1 i geçer 1 i takılabilir. Gümrük memurunun iş yoğunluğundan tutun hava sıcaklığına kadar onlarca değişkene bağlı bir durum. ;)

çok şükür kış mevsimindeyiz :rolleyes: makinadan memnun musunuz ? genellikle herkes memnun ama bir de size sorayım. ve gümrüğe takılmaması için fiyatı düşük belirtmesi için satıcıyla görüşmeli mi?

@Selman BOZKIR

Memnunum, gayet güzel. GoProyu aratmıyor. :p Uzakdoğulular alışmışlar artık, otomatikmen fiyatı düşük yazıyorlar ve hediyeyi işaretliyorlar. :) Ama aklınızda kalmaması için yazın isterseniz.

Hoş gümrük memuru bu ürünün fiyatını adı gibi iyi biliyordur.

60 küsür euro luk kargom gümrüğe takılmadan geldi taaa ingiltereden

@selim tümkaya

Şakamısın yoksa trollük mesleğimi elimden almayamı çalışıyorsun???

@selim tümkaya Hocam hayatınız da hiç forum kullanmadınız sanırım. Canlı chat kullanır gibi devamlı mesaj yazamazsınız. Özellikle aynı mesajı farklı konulara bu şekilde yazamazsınız. Sizin ana sayfaya düşürdüğünüz 7 farklı konu var şuan ve hepsi aynı mesajı içeriyor. Spama giriyor bu yaptığınız. Ceza alabilirsiniz her an.

• Beğen
Tepkiler: MertAG
@selim tümkaya sjcam 4000 wifi kullanan birisi olarak size tavsiyem dağ bisikletinde kullanıcaksanız almamanız. Göğüs kemerinden tut kask sabitleme aparatına kadar denedim görüntünün sallanmasını engelleyemedim. Gopro hero 3 de kullanmıştım. Go pronun yanından geçemez ama araç kamerası ya da yol bisikletinde kullanılmak için alınabilir.

Yeni bir gelişme, bu sabah gördüğüm habere göre yeni kota 22 Euro'ya indirilecekmiş, bu tutar üzerindeki alışverişler %20 vergiye tabi tutulacakmış amaç haksız rekabeti engellemekmiş, ne zaman yürürlüğe gireceğini henüz bulamadım.

Geri