Scudo Sports

Yeni bisikletim

Yakup Y.

Üye
Tepki
4
Bisiklet
Salcano
Merhaba arkadaşlar. Aranıza yeni katılmaktayım :) ve inşallah alıcağım bisiklet Salcano NG750 Man. Almakta ki amacım hem dağ da iyi bir performans hemde şehirlerarası yollarda keyif almak için arıyorum. Bu düşündüğüm bisiklet beklentilerimi karşılar mı sizce ? Saygılarlar.

Scudo
Hayırlı olsun. Salcano ng serisi için pek dağta taşta süremezsin diyorlar ama yine de uzman arkadaşların yorumunu almak lazım.

Benimde şuan nakitim 600 TL civarı. Bundan dolayı bu fiyat aralıklarında birşeyler bakıyorum ona göre bir öneri de bulursanız sevinirim uzman abilerim ve ablalarım :)

@levent koç
tamamen yorumunuza katiliyorum ama bir de söyle bir sey var....

adam var.. en güzel bisikletin hakkını veremez ama saglam kalir.. adam var en düşük donanımdaki modelde harikalar yaratır ama bir kac kemigini kirar..:)

Yakup Bey öncelikle foruma hoş geldiniz. İyi vakit geçirmenizi dilerim. 600 tl civarı bütçeniz olduğunu belirtmişsiniz. Söylediğiniz model hoş duruyor. Bunun yanında ng 650 26v modeline de bakmanızı öneririm.

• Beğen
Tepkiler: Yakup Y.
en iyi bisiklet zevk aldığımız bisiklettir..:)

• Beğen
Tepkiler: Yakup Y.
murat bey yeni başlayan arkadaşları korkutmayalım.. ne sağlam kalması?? ne kemik kırması??? çok şükür 30 yıldır taaa pinokyo bisiklet zamanlarından beri bisiklete biniyorum... kafamı çatlattığım yada kemiklerimi kırdığım bir kazam olmadı.. unutmayalım ki kazaların çoğu hangi taşıtı kullanırsak kullanalım sürücü hatalarında kaynaklanır.. sürdüğümüz taşıtlardan değil....
herkes ferrariye mercedese binemez.. bir çok insanımız orta halli bisiklet kullanıyor.. yollarda hergün bunu görüyoruz... ben onu kastettim
güvenli sürüşse kastetiğiniz bir söz var ya ''kuş dala mı? yoksa kanatlarına mı? güvenir'' ben sürüşüme güvenirim... o kadar....

@levent koç
Siz beni yanlis anladiniz, kusura bakmayin ben kimseyi korkutmak istemedim. Tabiki yeni baslayan arkadaslarimiz istedigi bisikleti alabilir ucuzu pahalisi yoktur, sadece dogru ve tertipli kullanma vardir ve öylede kullanirlarsa allahin izniyle hic bir olmaz.

NOT: Ben zaten yazdiginiz sözü begenmistim. Yanlis anlasma icin özürdilerim, ben sözünüze yaptigim ekleme ile baska bir sey kast etmistim. :in:

Hemen saldiri ve tartisma olmasin, konu kirlenmesin ve kaldigi yerden devam etsin. :)

saldırı ya da tartışma ortamını yaratan sizsiniz.. ben zaten sizi kişi olarak daha önce benim bazı ilanlarıma yazmış olduğunuz gereksiz yazılarınızdan dolayı sizi engellemiştim.. yine dün akşam benim sözlerime yazdığınız garip yazılardan dolayı engellemenizi kaldırdım ve merak ettim bana yine ne yazdınız diye!..... Allaha çok şükür anlama melakelerim yerinde murat bey.. lütfen yorumlarıma yorum yapmayın.. bisiklet ilanlarıma karışmayın.. sizden ricam bisikletimize binelim...:) bilgimiz varsa da nacizane bilgimiz ölçüsünde paylaşalım..:) hani söz diyor ya.. ''gölge etme başka ihsan istemem'' yine de pedalınız bol olsun.. kazasız belasız....:)

@Yakup Y

Bianchi Speed 4000'e de bakabilirsin ben 12 gün önce 600 TLye aldım. Memnunum.

@levent koç

Neyse ben yanlis anlasamdan dolyai özürdilemistim. Bir özüre verilecek cevapta bukadar iyi olur.
Beni engellediginiz söylüyorsunuz cünkü ben sizin bir kac ilanlariniza gereksiz yazilar yazmisim.
Birde su var... "Allaha çok şükür anlama melakelerim yerinde murat bey" demissiniz ama ben sizin anlama melakelerinize bir sey demedimki sadece yanlis anlasma oldu herhalde dedim.

Tuaf olan ney biliyormusunuz....
Benim actigim konuya bundan birkac gün önce güzel yorumlar yazmissiniz, beni engellediginizi ve sadece bu konuda dün merakinizdan engeli kaldirdiginiz söylüyorsunuz. Peki engellediginiz ve begenmediginiz bir kisinin konusuna nasil güzel yorum yapiyorsunuz?

Konu bu...
https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=134564&highlight= (tarih 17mayis ve yorum numarasi 5)
https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=134564&page=2 (tarih 18mayis ve yorum numarasi 20)

Bende sizin actiginiz konularin/ilanlarin coguna baktim ve bu konulara yorum yazdigimi gördüm...
https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=134227&page=2 (tarih 18mayis yorum numarasi 14)
https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=127989&highlight= (tarih 10 ocak 2014 yorum numarasi 7)

Bimiyorum ama siz beni galiba baska birisiyle karistirdiniz.

@Murat Cömez

Hemen cadı avı niye yapıyosunuz

@Ali Ç.
Cadi avi????? Anlamadim. Nedemek oluyor simdi bu.

@Murat Cömez

Yani çok ciddiye alınacak birşey değil takılmayın bu kadar araştırmışınız engel kaldırmış da indirmiş de şurda burda şunu yazmış da işte anlayın yani

Geri