Scudo Sports

yeni bisikletim salcano jump

Scudo
@Berkay Kara

ağırlığı 13 kg civarı ama bir iki değişiklik daha yaptıktan sonra tartıp kesin ağırlığını yazıcam =) yorum yapan tüm arkadaşlara şimdiden teşekkürler ;)

@Oğuzhan Gedikli

bisiklette değişiklikler yaptın mı oğuzhan ??? yaptıysan resimlerle beraber eklersen sevinirim =)

yaptığın değişikliklerle daha da güzel olmuş.

• Beğen
Tepkiler: niyazi keşo
evet aynen öyle mustafa tavsiye ederim ben yeni sanayinin karşısında oturuyorum ve alma gibi bi kararın varsa al derim beraber takılırız fiyatta da bişiyler yaptırırım ben sen kafanı yorma :)

ben hüner bisiklet (mustafa abiden) aldım elinde 4 tane daha var jump normal satış fiyatı 900 lira da 700-750 liraya alırız bütçen yeterli ise çok da güzel olur ;)

tamama alıcam kesin yanide şöyle bi sorunn var ben bisikleti anca geleceksene haziran ayında alabilirim :mad: ozamana kalırmı acaba benim tanıdıgım güven bisiklet var onlardada 2 tane var950 tl diyo hem onlarda tur filan düzenliyo

tabi biliyorum memet abiyi istersen ordan da alırız da ben güvenden daha önce impetus almıştım bunda bayağı bi indirim yapmıştı istersen mehmet abiden yanşi güven bisikletten istersen mustafa abiden alırız fark yapmaz ;)

Cahilliğimi bağışlayın bu bisikletteki amaç ne...Tvlerde gördüğümüz dağdan gösteri amaçlı yada extrem uğruna inilen bisikletlerden değilmi...

• Beğen
Tepkiler: niyazi keşo
@can akıncılar

estağfurullah olur mu cahillik sayılmaz bu soruyu sorman bilmemek değil öğrenmemek ayıp demişler kardeşim sende şimdi sorup öğrenmeye çalışıyorsun ;) evet senin söylediğin tarzda bir bisiklet inşallah daha iyileri en iyileri senin olsun :)

• Beğen
Tepkiler: can akıncılar
@Mustafa Hakan MERT

saool mustafa kardeşim sende salcanocusun galiba senin makinayı da görmek isterim o da çok harikadır :)

yok bn salcanoyu çok seviyorum ama hata edip başka bisiklet almıştım castello çok iyi bisiklet ama çok agır

Geri