Scudo Sports

Salcano Tiagra gt001 gravel bisikletim çalındı

tfrkndgn

Üye
Tepki
2
İsim
Furkan Doğan
Başlangıç
2019—20
Bisiklet
Salcano
Bisiklet türü
Cyclocross
Merhaba, yeni üye olduğum için mesaj yazamadım. Dün 17:00 dan sonra kartal atalar mahallesinden 57 kadro Salcano tiagra gt001 gravel bisikletim çalındı. Üzerinde 2 adet giant marka bikepacking çantaları, kadrosunda fortegt marka kadro çantası, 2 tane matara vardı. Gören duyan olursa 05438328075 ten 7/24 bana ulaşabilirse memnun olurum.IMG_20210604_162850.jpgScreenshot_2021-06-07-01-45-32-329_com.facebook.katana.jpgIMG-20210604-WA0010.jpeg
Fortegt kadro çantası evdeymiş, neye uğradığımı şaşırarak ne bildiysem yazmışım

Son düzenleme:
Scudo
geçmiş olsun umarım bulursunuz.

Geçmiş olsun. Bağlı olduğu apartmanın içinden çalındığını yazmayı unutmuşsunuz sanırım :snzdglsn:

Millet, bisikletinizi evde tutun. Biz yandık, siz yanmayın. Geçen yıl 10 günlük bisikletim çalınmıştı avmden, ne polis, ne savcılık hiç tık yok. Bir kere çlındı mı gitti artık. Kilide kameraya güvenmeyin.

Benim bisikletimi çalan şahıs buydu. Hafıza tazeleme yapalım. Sezon açıldı, piyasaya çıkmışlardır yine. Yer Beylikdüzü, Esenyurt ve Avcılar dolayları. Bu çevredekiler dikkat edelim.

Dosyalar

• IMG_20200705_185751.jpg
    IMG_20200705_185751.jpg
    84,4 KB · Okunma: 109
Millet, bisikletinizi evde tutun. Biz yandık, siz yanmayın. Geçen yıl 10 günlük bisikletim çalınmıştı avmden, ne polis, ne savcılık hiç tık yok. Bir kere çlındı mı gitti artık. Kilide kameraya güvenmeyin.

Benim bisikletimi çalan şahıs buydu. Hafıza tazeleme yapalım. Sezon açıldı, piyasaya çıkmışlardır yine. Yer Beylikdüzü, Esenyurt ve Avcılar dolayları. Bu çevredekiler dikkat edelim.
Geçmiş olsun. Sanırım kilitliydi, kilidi kırmışlar mı yoksa maymuncuk ile mi açmışlar, kamera kaydından çıktı mı? Hırsızlık haberlerini duydukça kısa süre market ya da avm önünde bırakırken tedirgin oluyorum artık.

Öncelikle geçmiş olsun. Bisikletim evimin içinde durmasına rağmen evi sigorta ettirip içine bisikleti de ekletmeyi düşünüyorum sık sık. Bakkala girerken bile (Turlarda birşey almak icap ederse) kapıdan alışverişi yapıp bisikleti yanımdan ayırmıyorum.

Öncelikle geçmiş olsun. Bisikletim evimin içinde durmasına rağmen evi sigorta ettirip içine bisikleti de ekletmeyi düşünüyorum sık sık. Bakkala girerken bile (Turlarda birşey almak icap ederse) kapıdan alışverişi yapıp bisikleti yanımdan ayırmıyorum.
Ne yapsan yeridir, bizim hırsızlarımıza kilit dayanmıyor 🙄
Geçmiş olsun. Sanırım kilitliydi, kilidi kırmışlar mı yoksa maymuncuk ile mi açmışlar, kamera kaydından çıktı mı? Hırsızlık haberlerini duydukça kısa süre market ya da avm önünde bırakırken tedirgin oluyorum artık.
Herşeyi var, kamera kaydı, mobese görüntüsü, çevre işletme ve konutlarının kayıtları. Gitti bir kere. Bir de motosiklete yükleyip götürmüş, muhtemelen o da çalıntı.

Sözün özü, çalan her şekilde çalıyor. Olmaz filan demeden maksimum dikkatle korumak lazım.

Ne yapsan yeridir, bizim hırsızlarımıza kilit dayanmıyor 🙄

Herşeyi var, kamera kaydı, mobese görüntüsü, çevre işletme ve konutlarının kayıtları. Gitti bir kere. Bir de motosiklete yükleyip götürmüş, muhtemelen o da çalıntı.

Sözün özü, çalan her şekilde çalıyor. Olmaz filan demeden maksimum dikkatle korumak lazım.

Aynı kanıdayım. Hırsıza kilit dayanmaz. Çalmak isterse en kaliteli kiliti bile taksan muhtemelen bikaç dk içinde devredışı bırakacaktır.
Apartmanımızın içinde, kapımın önünde iki kilitle durmasına rağmen, geceleri zaman zaman kalktığımda bisikleti kontrol ettiğim oluyordu.

Epeydir salonun bi kenarında duruyor.
Hırsızlığa karşı bunun dışında alabileceğimiz bi önlem yok maalesef.

Umarım en kısa zamanda bulursun...

Hocam öncelikle çok geçmiş olsun benim de bisikletim apartmanın içinde kilitliydi ordan çalındı.3 4 ay sonra Kıbrıs şehitleri caddesinde tesadüfen rastladım ve inceledikten sonra benim olduğunu farkettim.Donercide paket servis için kullanıyorlarmış.Bisikletin yanında bekledim kullanan kişi geldi ve bisikletin benim olduğunu söyledim bana senin kafan mı güzel tarzi şeyler söyledi.10 dakika sonra polisi arayıp 2 tane memurla dönerciye gittim ve çalıntı ihbarıyla seri numarasından benim olduğunu kanıtladım.Size tavsiyem hemen karakola gidin ve tutanak belgesini katlayıp cuzdaniniza koyun belli mi olur belki sizde bulursunuz.Çok geçmiş olsun.

cumartesi gecesi karşıyaka'da apartamanın garajından dahon bisikletim çalındı kilitliydi kırmışlar. Polise gittik kamera görüntüleri de var. Ne olacak blmiyorum.

• Üzgün
Tepkiler: suyunsesi
Çok geçmiş olsun inşallah en yakın zamanda olumlu bir gelişme olur. Antremanda benzinliklerde durduğumda bile bisikleti kapıdan görebileceğim yere koyuyorum 10 sn de olsa göz önünde olsun. Gerçekten bu aralar çok arttı hırsızlık evinde tutmayan arkadaşlara siteniz üst düzey güvenlikli değilse lütfen kamerada olsa dışarı koymayın bina içi vs demeyin arkanızı dönmeden çalıyor bu adiler. İmkanınız varsa direkt evinize koyun yoksa da o imkanı yaratın Türkiye şartlarında artık bisiklet sporu malesef lüks oldu. Her bu hırsızlık olayında kendi malımmış gibi üzülüyorum vallahi Allah korusun dikkatli olmak lazım.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
Merhaba çok geçmiş olsun. Umarım olumlu bir sonuç çıkar.

Böyle bir durumla karşılaşmamak için tedbiri baştan almak gerek. Öncelikle pahalıca bir bisiklet varsa onu günlük işlerde kullanmamak, bu iş için ucuz bir bisiklet daha almak gerekiyor. Mesela bir arkadaşım karbon mtb'sini marketin dışında kilitsiz bırakıp alış veriş yapıyor. Bir gün maalesef kaçınılmaz sonla yüzleşecek gibi. Alışveriş amaçlı kullandığım 1500 TL'lik bisikletimi bile kaliteli zincir kilitle sağlam bir yere kilitlemeden asla bırakmam.

Öncelikle Bİsikletleri çalınan arkadaşlara çok geçmiş olsun. Ümitli olmamakla birlikte umarım en kısa sürede bulunur demekten başka elimizden gelen birşey yok maalesef.
Fakat bisikletlerimize ciddi miktarlar veriyoruz ve
Ben sürekli takip ediyorum, evde Saklıyor olmama rağmen içim rahat değil,

266358 dosyayı görüntüle
kesinlikle çok makul bir yöntem şuan bisiklete böyle bir önlem almak.

• Beğen
Tepkiler: BirLebowski
Geçmiş olsun, umarım bulursunuz.

bu haberleri gördükçe aklıma şu aleti almak geliyor evin içinde saklıyor olsam dahi.
(link)

ağırlığı 20 gr. kadronun alt borusundaki boşluğa da 3m bantla tutturmak mümkün ne kadar çalışır bilemem.

• Beğen
Tepkiler: Aybek Cihan
bir ay olmadi bisikleti alalı, benim bisikletimi Eskişehir Tunalı mah çaldindı bisiklet markası CARRARO 770 27.5 jant KADRO NUMARASI: JF21809478 herkesden rıcam eger Eskişehirde ras gelirseniz beni arayın(05529824498), bulan kisiye hedyem olacak, şimdiden teşekürler WhatsApp Image 2022-07-16 at 6.21.24 PM.jpeg

Geri