Scudo Sports

yeni bisikletim salcano jump

@Mert SÜREN

normalde kataloğunda rst jump var ama kendisinde xcm takılı mert doğru söylüyon duro maşa almayı düşünüyorum arka aktarıcıyı da deore takmayı düşünüyorum bilmem iyi olur mu ???
yorumların için teşekkürler...

• Beğen
Tepkiler: Mert SÜREN
Scudo
@Mert SÜREN

saol mert gerçekten 9 lu rubleyi unutmuşum biraz masraflı olur hakkaten en iyisi dediğin gibi alivyo yapmak işmdi para ayarlamaya çalışıyorum harçlıklarımı biriktiriyorum dediklerini uyguluycam
teşekkürler...

@Oğuzhan Gedikli

ya bazen 10 km kadar yol yapıyodum o zaman iyi oluyodu ama artık çıkarıcam çünkü bir de mtb topluyorum şu an(heavy tools-avrupa daha önce demiştim) vitesi de çıkarıcam böylece
yorumlarınız ve yardımlarınız için teşekkürler arkadaşlar...

@Oğuzhan Gedikli

valla ilk defa vitessiz kullanıcam o zaman dediğin gibi 4.dişli kullanıruım saol yardımların ve yorumların için....

@niyazi keşo

İlk defa mı?Roadstar kullanmadın mı hiç? :D

• Beğen
Tepkiler: niyazi keşo
@Harun Salcı

harun doğru söylüyon ya bakale eski 20 lik bmx le çift kadro bisan roadstar kullanmıştım roastar babamın hala duruyo valla iyi ki dedin hatırlattın bana işin rast gelsin yorumların için teşekkürler:D...

@emircan Başbuğ06

fotoları paylaşmak çok isterim ama şu an arka hidroliğim patlak ve yaptıramadım birde mevsim şartları dolayısıyla bu aralar bisiklete binemiyorum babannemlerde yatıyo bisiklet şu an inşallah yakın bi zamanda hidroliğimi yaptırırsam fotoları yayınlıycam emircan kusura bakma şartlar elvermiyo maalesef
yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim arkadaşlar....

• Beğen
Tepkiler: observer
@Oğuzhan Gedikli

garantiden mi yaptırdın oğuzhan bana diyo aldığım mustafa abi fabrikaya gönderelim incelesinler diyo da ben uğraşmak istemiyorum onun yerine deore slx veya avid juicy carbon set döşetmeyi düşünüyorum ...

@niyazi keşo

bisikletten pahalı fren seti kullanmanın gereği nedir ? özellikle street gibi bi alanda.

benim önerilerim;
-eğer ulaşım için kullandığınız 2. bir bisikletiniz varsa bu bisikletteki tüm vites sistemini sökün.

-önde 32 arkada 16 diş kullanın.

-street için ön fren gereksiz, ön frenle yapılan bi tane hareket yok streette, o nedenle ön frenide çıkartın.

-tek vites kullanacağınız için arkaya gergi takmak yerine bmxcilerde satılan yarım bakla zincirlerden kullanın, hem daha hafif olur hem de daha temiz bi görüntü olur.

-daha kısa bir gidon boğazı alın,

bana kalsa bu bisikletin herşeyini değiştiririm ama bunlar şimdilik sorunsuz bi kullanım için yeterli,

• Beğen
@Gürkan Karataş

gürkan yaptığın öneriler için teşekkürler ama trial -street karışık yapıyorum ve yeni başladım o yüzden ileriki aşamalarda dedikklerini uyguluycam
yaptığınız yorumlar için hepinize teşekkür ederim....

@Gürkan Karataş

Trial hareketlerini bilmiyorum ama ön fren stoppie için gerekmez mi?

• Beğen
@Harun Salcı

evet harun kesinlikle bende fazla bilmiyorum ama stoppie için kesinlikle gerekli ön fren hatta olmazsa olmazlardan
yardımlarınız ve yaptığınız yorumlar için teşekkürler...

@Harun Salcı

stoppie sokak aralarında süren çocukların yaptıkları gereksiz bi hareket bence,tıpkı ön kaldırmak gibi.

• Beğen
ben yeni başladım daha doğrusu başlıycam street'in en temel hareketleri Bunny Hop, zap Tap, 360, 180, hopping

• Beğen
Geri