Scudo Sports

yeni bisikletim salcano jump

@niyazi keşo

473 H seneye inşallah hemen bitmez.Kadrosu çok harika.

• Beğen
Tepkiler: niyazi keşo
Scudo
ooo çıok şükür forumda bir tane daha jump u olan arkadaş buldum resimlerini koyarsanız sevinirim

acaba salcano jump ınız çekindiğiniz h areket yağparken viddeo/foto varsa koyabilirmisiniz.bide street için mi jump

• Beğen
@emircan Başbuğ06

emircan arka hidroliğimi yaptırır yaptırmaz resim ve video paylaşımı yapıcam bu arada jump streete daha uygun bi bisiklet
yaptığın yorumlar için de çok teşekür ederim.yorumların devamını bekliyorum...

Kardeş öncelikle sele borusunun bir işine yarayacağını sanmıyorum o yüzden onu biraz kestir kısalt... sonra bisikleti boyat güzel bir renge... sonra dilersen single speed yap arka gergi tak... ama gergiyi sakın çıkarma...

• Beğen
@Mert SÜREN

saol mert yardımların için çok teşekkür ederim dediklerini uygulamak isterim doğrusu.Renk olarak hangi renk önerirsin acaba
yaptığınız ve yapacağınız yorumlara şimdiden teşekkürler...

• Beğen
Tepkiler: Mert SÜREN
@Oğuzhan Gedikli

oğuzhan beni kırmayıp bisikletinin fotosunu koyduğun için teşekkürler bu arada senin lastikler ve pedallarda çok güzel olmuş bende richey lastikleri diğer bisikletime(heavy tools-avrupa) takıp,schalve crazy bob takabilirim seninki gibi fakat aklıma bi soru takıldı neden ayakçağı çıkarmadın azda olsa ağırlık etkisi ve hareket yaparken zorluk çıkarabilir diye düşünüyorum.Senin bisiklet streete göre olmuş benimki ise daha çok triale benzemiş yeni sezonda yapacağım yeniliklerle bisikletimin ağırlığını biraz düşüreceğime inanıyorum...

@niyazi keşo

Senin zevkine bağlı ama bence fıstık yeşili hoş olur... 30tl ye bir adet single speed dişli al birde arka gergi ala yada arka aktarıcıyı gergi olarak kullan ve ön gergiyide çıkar... Street süreceksende bir çift Schwalbe Crazy Bob lastik öneririm

• Beğen
@Mert SÜREN

saol mert önerilerin için çok teşekkürler.arka dişli yine dursa sorun olur mu fazla bazen uzak yerlere gidiyorum o zaman 8,li dişli iyi oluyo da yinede deiklerini uyguluycam en yakın zamanda yorumların için tekrar teşekkürler...

• Beğen
Tepkiler: Mert SÜREN
rica ederim oğuzhan gerçekten güzel bisikletin benimki de güzel olucak 1-2 değişiklikten sonra...

@niyazi keşo

Sorun olmaz ama arka aktarıcı önemli, arka aktarıcını alivio yap, öne amoeba gergi tak, maşanıda sr suntor duro veya rst jump yap... maşa önemli xcm, xcr bunlar jump için yapılmış maşlar değil!

• Beğen
Geri