Scudo Sports

yeni bisikletim salcano jump

merhaba arif salcano jump bana göre çok iyi her ne kadar diğer arkadaşlar şikayetçi olsa da benim hiçbir sorunum yok cantlara şimdiye kadar bişi olmadı ben sadece dış lastikleri richey 2.40 lastikle değiştirdim benim atladığımyerler şimdilik 50-60 santim (amatör olduğum için) ama daha da yüksek yerlerden atlamaya başladım yeni yeni ve kadrom da hiçbir sorun yok çatlak,kırık vs) belki jantları alexrims supra ile değiştirebilirim keyfe keder .Yani eğer almayı düşünüyosan al derim ben ama yinede sen bilirsin

Scudo
arkadaşlar bisiklet hakkındaki yorum ve görüşlerinizi (şu malzemeyi takarsan daha iyi performans alırsın gibi)bekliyorum.Yorum yapan tüm arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum...

saol deniz amin allah cümlemizin pedalına zeval vermesin allah herkeze daha iyilerini versin :)

arkadaşlar bisiklet hakkındaki öneri ve tavsiyelerinizi yazarsanız sevinirim ...

Niyazi fren kollarını biraz yukarı al bence hepten aşağıda da durmasın.
Bu arada Salcano'nun sitesi açılmıyor 2011leri mi tasarlıyorlar acaba? :D

• Beğen
Tepkiler: niyazi keşo
mehmet ağırlığı normal veriler de 15.5 yazıyo ama ben lastikleri richey 2.40 taktıktan sonra biraz hafifledi gibi oldu.ama en kısa zaman da rock shock tora maşa ve gidon setini amoeba vitra ile değiştirince 13 kilo civarı olacağını tahmin ediyorum

harun aslında haklısın da triale böle alıştığım için yukarı kaldırınca bişekil oluyo elim arasında filan kalıyo bu arada site şu an açılıyo ve galiba yeni modellerin çizimleri tamamlanmış en kısa zamanda üretilecekmiş ...

@niyazi keşo

Bende dün sorun olmuş şimdi açılıyor.

• Beğen
arkadaşlar ön gergimden sürekli gıcır gıcır ses geliyor gergiyi çıkarsam shimano alivyo 2 yapraklı ayna dişli taksam zararı olur mu sizce ???

arkadaşlar forumda başka salcano jump u olan yok mu varsa resmini ekleyebilirse sevinirim

Aga Carraro nasıldır?

• Beğen
@Harun Salcı

kesinlikle öneririm aga bende mtb almak istiyorum ve 473 h race modeli çok hoşuma gidiyor.salcanodan da kaliteli ve sağlam bi makina inşallah istediğin bisiklete kavuşursun kardeşim...

Geri