Scudo Sports

Yeni başlık açmak

@Çağdaş Lale merhaba, bunun logaritmasını sistem belirliyor; yani şu kadar mesaj, bu kadar beğeni ya da forumda şu kadar zaman geçirmelisiniz gibi net bilgiler bu yüzden vermiyoruz. Ancak ilk mesajınız olacak olsa dahi, gerçekten emek verilmiş paylaşım, gezi, çeviri vs gibi konularda -alakalı başlıklarda paylaşılmış olsa bile- biz direkt araya girerek bunu yeni başlığa taşıyoruz. Yapacağınız şey sadece bizimle iletilime geçmek, ortada emek ve iyi niyet varsa biz her zaman buna kıymet veriyoruz, iyi forumlar dilerim.
Açıklayıcı cevabınız için teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Scudo
Bir konu içerisinde, yeni üyeler neden konu açamıyor diye sordum. Sadece sorum buydu.

Olaylar daha sonra nerelere geldi. Saygısızlık yaptığımı düşünmüyorum. Küçük düşürücü, alaycı ve ukala mesaj yazan dolu arkadaş var. O kişiler eski üye olduğundan dolayı göze batmadan, yeni gelen üyeye "çaylak" gözüyle bakıldığından dolayı yüklenilmeye çalışıldı.

Burada moderatörler onaylayıp konulara izin verebilir seçeneği de geldi aklıma, onuda ifade ettim. Kullanılan alt yapı XenForo ve çok muhteşem seçenekler sunuyor hem yetkiliye, hem kullanıcıya. Yönetim de kendi durumunu izah etti Ömer bey sağ olsun açıkladı, ben de pozitif karşıladım ve hâlen burada kendince laf sokam çabaları içerisine giren kişiler var. Empati kurmalarını rica ediyorum o kişilerin.

Konu çözüme ulaştıysa ki öyle anlıyorum bence kitleyelim sıkıntı uzamasın.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
@Anonim hocam hoş geldiniz hayırlı uğurlu olsun üyeliğiniz. Alışınca forum çok hoşunuza gidecek eminim. :harika:

@necmeddin çok teşekkür ederim sayın hocam, güzel site çok beğendim. Yardımcı olmaya çalışan dolu arkadaş, ağabey var. Bilgi sahibi kişi sayısı çok fazla. Artık aklıma gelenleri soracağım direkt :)

market kısmında ilk üye olduğum gün satılık ürün koyabiliyordum. dediğiniz gibi aranıyor kısmı da açılabilir yapılmalı.

• Beğen
Tepkiler: Tuncay_D
@Ali Akan forumda 2. el bölümü de olduğu için bu konuda böyle bir kural olması kaçınılmaz oluyor. Forumla hiçbir alakası olmayan birisi gelip sırf ilan açmak için üye oluyor malesef.
Hocam ben yeni başladım foruma vakit geçiriyorum tahminen ne zaman konu açabiliceğim benim sorum şu bisiklet ön amortisör keçesini nerden alabiliceğim internette bulamadım Çanakkaleyi gezdim hiç birinde yok internette de yok

Hocam ben yeni başladım foruma vakit geçiriyorum tahminen ne zaman konu açabiliceğim benim sorum şu bisiklet ön amortisör keçesini nerden alabiliceğim internette bulamadım Çanakkaleyi gezdim hiç birinde yok internette de yok
Bunun için konu açmanıza gerek yok. Alakalı bir başlığa (örneğin amortisör ya da maşa gibi) yazarsanız mutlaka üyelerden bilenler yardımcı olacaktır.

Bunun için konu açmanıza gerek yok. Alakalı bir başlığa (örneğin amortisör ya da maşa gibi) yazarsanız mutlaka üyelerden bilenler yardımcı olacaktır.
Nasıl yani hocam üstte arama yerine amortisör yazıp herhangibir başlığın altına yazabilirmiyim

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
Güncel bir ilgili mesaja yada yoksa en yakın tarihli ilgili mesaja eski de olsa devam ettirip yazabilirsiniz. Bir çok forumda katılım ve nitelik sağlamak amacı ile bu tip kurallar var. Mümkün olduğunca alakalı mesaja yazın ki konular derli toplu olsun.

Nasıl yani hocam üstte arama yerine amortisör yazıp herhangibir başlığın altına yazabilirmiyim
Hocam ara kısmına aklınıza takılan konunun kilit kelimesini yazın Örneğin amortisör sonra orada başlıklar çıkar. Onları bir tarayın. Hala aradığınız cevabı bulamadıysanız o konuya mesajınızı yazın. Cevap gelecektir

En güncel, en çok yorum yazılan, alakalı bir konuya tabi ki sorunuzu yazabilirsiniz.

Öncelikle bu mesajın konudan bağımsız olduğu için özür dileyerek yazıyorum. Konudışı alt forumunda bir şikayet konusu açacaktım fakat konu aç butonunu bulamadım. Komik geliyorum ama buraya yazmak zorunda kaldım. Nasıl konu açabilirim?

edit: arkadaşlar önemli bir konu hakkında başlık açacaktım fakat açamıyorum. kısaca buraya yazayım. konuyla ilgilenen biri başlığa dökerse sevinirim.

2 sene önce bisiklet almaya karar verdiğimde bianchi aspid 29 998tl iken o zamanlar doların pik yapması yüzünden fiyatlar bir anda yükselmiş ve 1198 olmuştu. O zamanda bu durm hakkında başlık açmıştım.
Şuan ki doların fiyatı o zaman doların pik yaptığı fiyatla aynı fakat şuan bianchi aspid 29 un fiyatı 1599tl bianchi'nin sitesinde. Bu fiyatlar piyasa için normal midir? Yoksa haksız fiyat artışı söz konusu mu?

Son düzenleme:
Mustafa abi herhangi alakalı başlığa git burdaki gibi yaz yardımcı olacaklardır iyi aksamlar
Öncelikle bu mesajın konudan bağımsız olduğu için özür dileyerek yazıyorum. Konudışı alt forumunda bir şikayet konusu açacaktım fakat konu aç butonunu bulamadım. Komik geliyorum ama buraya yazmak zorunda kaldım. Nasıl konu açabilirim?

edit: arkadaşlar önemli bir konu hakkında başlık açacaktım fakat açamıyorum. kısaca buraya yazayım. konuyla ilgilenen biri başlığa dökerse sevinirim.

2 sene önce bisiklet almaya karar verdiğimde bianchi aspid 29 998tl iken o zamanlar doların pik yapması yüzünden fiyatlar bir anda yükselmiş ve 1198 olmuştu. O zamanda bu durm hakkında başlık açmıştım.
Şuan ki doların fiyatı o zaman doların pik yaptığı fiyatla aynı fakat şuan bianchi aspid 29 un fiyatı 1599tl bianchi'nin sitesinde. Bu fiyatlar piyasa için normal midir? Yoksa haksız fiyat artışı söz konusu mu?
Döviz yüzünden çünkü serbest piyasa her sene zam geliyor birde hastalık döneminde ıyice zamlandı çünkü yapılacak birşey yok başka markalara yönelin

Mustafa abi herhangi alakalı başlığa git burdaki gibi yaz yardımcı olacaklardır iyi aksamlar

Döviz yüzünden çünkü serbest piyasa her sene zam geliyor birde hastalık döneminde ıyice zamlandı çünkü yapılacak birşey yok başka markalara yönelin
Kaç mesajdan sonra konu açabiliyoruz? Bu arada xc100 aldım zaten ama şuanki fiyatlar çok mantıksız.

Kaç mesajdan sonra konu açabiliyoruz?
Onu bilmiyorum ama, 1500 e yakın mesajım oldu, açtığım başlık 0...Oysa soramadığım ve bilgi alamadığım konu hemen hiç yok. O kadar çok şey sorulmuş ve topik açılmışki arama motoruna yazınca 3 er 5 er çıkıyor..Deneyin , çok ilginç..

Onu bilmiyorum ama, 1500 e yakın mesajım oldu, açtığım başlık 0...Oysa soramadığım ve bilgi alamadığım konu hemen hiç yok. O kadar çok şey sorulmuş ve topik açılmışki arama motoruna yazınca 3 er 5 er çıkıyor..Deneyin , çok ilginç..
Öncelikle çok haklısınız fakat direkt tourney mi xtr mi almalıyım gibi soru yerine bianchi temelinde diğer bisiklet firmaların fiyat politikası hakkında bir tartışma konu açmak istiyordum fakat açamadım. Sadece mesaj sayısı yerine kayıt sonrası belli bir süre beklenilebilir ve sonrasında moderasyon onayı ile konu açılabilir diye düşünüyorum.

Evet sizin acilen konu açmanız lazım, öyle bir topik ki hem tourney xtr tercihi, hem firma fiyat politikaları, üstelik bianchi baz alınarak başlayan bir tartışma. Ben naçizane vites ayarı, zincir yağlama vs den öte gidemiyorum henüz..😁..Bunların hepsini içeren bir topik yoktur sanmıyorum..

Geri