Scudo Sports

Yeni başlık açmak

Evet sizin acilen konu açmanız lazım, öyle bir topik ki hem tourney xtr tercihi, hem firma fiyat politikaları, üstelik bianchi baz alınarak başlayan bir tartışma. Ben naçizane vites ayarı, zincir yağlama vs den öte gidemiyorum henüz..😁..Bunların hepsini içeren bir topik yoktur sanmıyorum..
Üstte anlatmak istediğimi tam olarak anlatamamışım gibi hocam.

Scudo
@Uhops Merhaba, forum arama butonuna sadece “Bisiklet Fiyatları” yazsanız bile, bahsettiğiniz tartışmanın yapıldığı en az 5 tane başlık bulacağınıza emin olabilirsiniz. Lütfen arama butonunu aktif kullanmayı deneyin, iyi forumlar.

Bir baslik acmistim o basligi goremiyorum, neden acaba? İngilizce klavye kullaniyorum, harfler degisik ondan mi, yoksa baslik acma hakkimiz yok mu? Baslik acma,reddedilmesi icin ne gibi kriterler dikkate aliniyor? Yoksa benim actigim baslik zararli bir baslik mi?

@gungor17 Sanırım belli bir mesaj sayısına ulaşmadan sistem izin vermiyor üyeye, konusu neydi hocam başlığın?

@HakanAydn bisikletle antreman yaparken maske takmak konusunda, malum bazi sehirlerde maskesiz sokaga cikmak yasaklandi.

@HakanAydn tesekkur ederim bilgi icin, ama o topikleri taramak da zor yani, yada bana oyle geliyor, cunku tam turkce yazamiyorum klavyemden dolayi

@gungor17 Klavye yükleseniz? Aynı sorun başka arkadaşta daha vardı halletti sonra..

Onu bilmiyorum ama, 1500 e yakın mesajım oldu, açtığım başlık 0...Oysa soramadığım ve bilgi alamadığım konu hemen hiç yok. O kadar çok şey sorulmuş ve topik açılmışki arama motoruna yazınca 3 er 5 er çıkıyor..Deneyin , çok ilginç..
Farklı soru sormaya gereksinim duymadığınız için de olabilir.

@gungor17 Klavye yükleseniz? Aynı sorun başka arkadaşta daha vardı halletti sonra..
Yuklu klavye var ama bilemiyorum Turkce karakterlerin yerini. Arti bilgisayarim dokunmatik ekran ama tembellikten galiba o klavyeyide kullanmiyorum. :D

Çözüme ulaşmanın bir yolu var mı :)
Ek olarak markete bisiklet ekledim =Halka henüz açılmadı çünkü yetkili onayı bekliyor.= yazıyor

Sa arkadaşlar konuyla âlâkasız ama ben dün yeni kaydoldum ama başlık açamıyorum belli bir puanı falan mı var biri bilgendirebilir mi beni?

Sa arkadaşlar konuyla âlâkasız ama ben dün yeni kaydoldum ama başlık açamıyorum belli bir puanı falan mı var biri bilgendirebilir mi beni?
Biraz geç oldu ama neyse.

Evet belli bir mesaj sayısı var bende konu açacağım o sayıya gelmeye çalışıyorum. Bisilet incelemesi yazacağım eğer belli sayiya ulaşabilirsem.

Eğer bu mesajımı okuyan bir yetkli varsa yeni konu açmadan bilgilendirmek istiyorum. Kayıt olurken bisikletimizi seçtiğimiz bölümde Corelli ve Geroni firmaları yok ( Geroniyi eklemesenizde olur eski firma. )

• Beğen
Tepkiler: Ekones1
@Anonim Hocam merhabalar hiçbir konu açamadığım ve özel mesaj yazamadığım için site hakkında forumunda bulduğum son konuya yazmak zorunda kaldım. Sitede mesaj dışında hiçbir şey yapamıyorum, ne yeni konu açabiliyorum ne birine özel mesaj yollayabiliyorum. Yeni üyelere özel bir şey mi yoksa bende mi bir sorun var?

@gyunbie Merhaba, sizde bir sorun yok, yeni üyelere özel bir uygulama. Forumda aktif olduğunuz sürece sistem bu yetkileri zamanla size tanımlayacaktır, iyi forumlar dilerim.

@Uhops Merhaba, forum arama butonuna sadece “Bisiklet Fiyatları” yazsanız bile, bahsettiğiniz tartışmanın yapıldığı en az 5 tane başlık bulacağınıza emin olabilirsiniz. Lütfen arama butonunu aktif kullanmayı deneyin, iyi forumlar.

Hocam bana da dün yazmıştınız aktif olmadığım için konu açamıyordum. Ben şu an bisiklet topluyorum. Hem aradığım parçalar var hem de bisiklet toplama forumunda yardımcı olması açısından maceramı paylaşmak için konu açmak istiyorum fakat açamıyorum. En azından bu iki forum için bir şeyler yapılabilir mi?

Merhaba.
Konu açmak bir yana kimi konulardaki mesajlara link eklenirken kimisine eklenemiyor. Kendi sorularımıza yanıt bulamadığımızda benzer konulara sorularımızı yazıyoruz.
(Konu Dışı - Site Hakkında Genel Konular ) başlığı altına bu konuda bilgi veren bir rehber eklenirse faydalı olurdu, düşüncesindeyim.

Geri