Scudo Sports

yeni başladım hoplayıp zıplamak istiyorum kadro ve süspansiyon ne alıyım yardım eder?

Tepki
1
ben yeni başladım bu bisiklet işine de corratec/ halcaon xvert var ve süspansiyon we kadromu deiştirmek istiyorum bana çok acil yardım edebilirmisiniz

Scudo
Ne yardımı bekliyorsunuz? Millet size kadromu bağışlayacak... Eğer tavsiye bekliyorsan dersinki şu şu modeli düşünüyorum hangisini tavsiye edersiniz... Bu konuyu normalde gereksiz mesaj yüzünden kapamak gerekir ama neyse... Siz bir seçeneklerinizi yazın biz içinden hangisi uygunsa onu söyleyelim.

bi kadro düşünüyorum aslında geotech in bouncer diye bi kadrosu wr freeride için onu alsam işime yararmı ve sizin bi tavsiyeniz wrmı kadro hakkında??:)

bir bütce belirtseydin çok daha iyi yardımcı olabilirdim ama tahmini sana bir geotaech hareket kadrosu lazım fiyatı 200 tl civarında birde duro dj maşa al bak keyfine duru dj maşanın fiyatıda 230 tl civarlarında fiyatlar konusunda net bir bilgim yok ama yaklaşık fiyatları böyle

• Beğen
Tepkiler: pamircan yetginer
:) :) çok teşekkür ederim mertcan bende aynılarını düşünüyodum ve bi tane 130mm dj duro buldum 200tl ve sıfır alcam onu çok teşşekür ederim:) :)

Geri