Scudo Sports

Yatlarda ÖTV oranı sıfırlandı

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
Arkadaslar hizmet hizmet diyordunuz hizmet ayaginiza geldi konusuyorsunuz. Bi gemicikte biz alalim, yat diye geciyor onlar cok kucuk :D :D

İşte bu fırsat kaçmaz. Kaçtır alıyım bi yat diyodum zaten. Kendime alıyorum, isteyen varsa gitmişken alıyım ona da bi tane. Bi yatın lafı mı olur sanki aramızda.

@dodurgalı_06
Dimi ya, nasilsa vergi yok ötv yok

• Beğen
Tepkiler: dodurgalı_06
@Kuzey Ege hocam alıyorum o zaman size de bi yat, listeye sizi de ekledim. Yok mu başka yat isteyen, ötv yok nasılsa.

@ahmetbag simit 1 lira derken büyük şehirlerde özellikle İstanbulda 1.25-1.5 TL şuan :)

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Bag
Bütün hükümetler memura,işciye,dar gelirliye yağ çekerek iktidara gelir. İktidara geldikten sonra bütün hizmetler, güzellikler, kolaylıklar zenginlere ve iş adamlarına yapılır.
Sen hacımurat için vergi verirken, zengin son model porşesini şirket arabası gösterip vergi vermez.

@alpyese
memleketim çukurova baz alınarak yaptığım bir tespitti, sizin oralar daha da perişan , vaykine vay hallerimize

geçenlerde şöyle bir dialog vardı, x şehirde yaşayan halk o yerin başkanına sitemli bir halde başkanım şehirde yürümek imkansız, ambulans hastaneye çıkamıyor, belediye otobüsleri çalışmıyor, köy yollarını hiç sormayın bile... başkan; halk istiyorki garajının önüne kadar yol açılsın belediye hizmet götürsün... kardeşim birazda siz anlayışlı olup fedakarlık yapın, milletin parasını tuza yatırıp israf mı edelim?!:acpsnr::booo::uyku::uyku::uyku::uyku::uyku:

@halil halil geçerli bir nedeninin olması gerektiğini şiddetle istediğim bir kararname. Yoksa bu kadar da olmaz ağabey diyesim geliyor.

Alanda bilgi sahibi olan arkadaşlar aydınlatmaya devam edecektir.

çok önemli bir gelişme. böyle bir indirim varken herkes gidip bütün tanıdıklarına 1 tane yat almalı. millet ay başını tutturabilmek için gece buz gibi evde yatıyor, aç aç dolanıyor.

@matrixlord
Bir de şu tarafından bakalım. Mesela yat aldığımızda balık tutmaya gidebiliriz ve çok tutarsak satabiliriz. Bu da ekonomimize fayda demektir.

• Beğen
Tepkiler: Cemil Dada
Tamda suya iniş kalkış yapan uçak alasım vardı. Acaba diyorum motorlarını söksek, özgün tasarımlı yat diye yutturabilirmiyim ?

• Beğen
Hükümet A.Ş. beyaz eşyada da kampanya başlatmış; Nisan'a kadar beyaz eşya alana ÖTV'si de benden, acele et diyor. Bence medyada reklam programları hazırlaması lazım, bak bu yönden eksik buldum.

Süper oldu.Tam almak üzereydim.İyi ki almamışım.Pazartesi ilk işim gidip bu yatı almak olacak.:acpsnr::acpsnr:
hqdefault.jpg

• Beğen
yatlarda ötv nin kaldırılmasını savunduğumdan değil, sadece bir yöne yüklenip diğer tarafın yanlışlarını dile getirmemek olmaz. şikayet edeceksek objektif şekilde yapmamız lazım

23423535_5437.jpg

312_4576.jpg

@hakan64
sizinki objektifliği aşmış, diğer 9 u nerede beyefendi??? şurada ne güzel ağlanacak halimizi ti ye alıp gülüyorduk... bu foto çok manidar olmadı mı?

@ahmetbag (link)

harcanılan paranın %80 i chp de, %20 si akp. change.org ta lüzumsuz şeylere kampanya açanlar bunlara sessiz kalıyor

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri