İşte bu fırsat kaçmaz. Kaçtır alıyım bi yat diyodum zaten. Kendime alıyorum, isteyen varsa gitmişken alıyım ona da bi tane. Bi yatın lafı mı olur sanki aramızda.
Bütün hükümetler memura,işciye,dar gelirliye yağ çekerek iktidara gelir. İktidara geldikten sonra bütün hizmetler, güzellikler, kolaylıklar zenginlere ve iş adamlarına yapılır.
Sen hacımurat için vergi verirken, zengin son model porşesini şirket arabası gösterip vergi vermez.
@alpyese
memleketim çukurova baz alınarak yaptığım bir tespitti, sizin oralar daha da perişan , vaykine vay hallerimize
geçenlerde şöyle bir dialog vardı, x şehirde yaşayan halk o yerin başkanına sitemli bir halde başkanım şehirde yürümek imkansız, ambulans hastaneye çıkamıyor, belediye otobüsleri çalışmıyor, köy yollarını hiç sormayın bile... başkan; halk istiyorki garajının önüne kadar yol açılsın belediye hizmet götürsün... kardeşim birazda siz anlayışlı olup fedakarlık yapın, milletin parasını tuza yatırıp israf mı edelim?!
çok önemli bir gelişme. böyle bir indirim varken herkes gidip bütün tanıdıklarına 1 tane yat almalı. millet ay başını tutturabilmek için gece buz gibi evde yatıyor, aç aç dolanıyor.
@matrixlord
Bir de şu tarafından bakalım. Mesela yat aldığımızda balık tutmaya gidebiliriz ve çok tutarsak satabiliriz. Bu da ekonomimize fayda demektir.
Hükümet A.Ş. beyaz eşyada da kampanya başlatmış; Nisan'a kadar beyaz eşya alana ÖTV'si de benden, acele et diyor. Bence medyada reklam programları hazırlaması lazım, bak bu yönden eksik buldum.
yatlarda ötv nin kaldırılmasını savunduğumdan değil, sadece bir yöne yüklenip diğer tarafın yanlışlarını dile getirmemek olmaz. şikayet edeceksek objektif şekilde yapmamız lazım
@hakan64
sizinki objektifliği aşmış, diğer 9 u nerede beyefendi??? şurada ne güzel ağlanacak halimizi ti ye alıp gülüyorduk... bu foto çok manidar olmadı mı?