Scudo Sports

Yaşadığım kaza ve sonrası (rehber niteliğinde)

Çok geçmiş olsun Allah bir daha yasatmasin

Scudo
DAVAMIZ SONUÇLANDI

Mahkeme 7 Kasım 2017 Tarihinde belirlenmiş olan 6500 TL Maddi zararın TAMAMININ,ve çeşitli doktor ve psikiyatristlerin sunmuş olduğu raporlara istinaden belirlenmiş olan 4000 TL Manevi tazminatın tarafıma ödenmesine karar verdi.Kaza anından itibaren belirlenmiş %9 yasal faizle beraber yaklaşık 13500 TL,ayrıca yatırdığımız mahkeme harç vs ücretleriyle (1150+1100) toplam 15750 TÜRK LİRASI gibi bir tazminat kazandım.

Ayrıca kadına ceza davası neticesinde kesilen yaklaşık 1500 tl trafik cezası ve 5000 TL adli para cezası + mahkeme masrafları da bulunuyor.Suç kusur oranı 8/8.

Bizim de haklarımız var,bu şuana kadar bir bisikletlinin geçirdiği yaralanmalı bir kaza sonucunda alınmış en yüksek tazminat.

Ibret olması dileklerimle.

-Erkin Kalender.

@Erkin Kalender
sizin azminiz takdir edilmesi gerek

@Erkin Kalender Genç dediğin sizin gibi savaşçı olacak hakkını savunacak,bravo size.
Allah bir daha yaşatmasın

Geçmiş olsun, sevindim adınıza

Uygar bir yaşamın en önemli parametrelerinden biri, adalet kavramının tüm unsurlarıyla kendine yer açabilmesidir. Gecikmiş, yanlı, güvenilmez, ayrımcı, vs. bir adalet bireyin devlet aygıtıyla olan ilişkisine en büyük darbeyi vuran, belki de en çetrefilli meselelerin membasıdır.

Bu örnek olaydaki olumlu sonuç her ne kadar yılgınlığımıza bir nebze ara vermiş olsa da, maalesef geleceğe dair pek de müjdeli vaatler barındırmıyor. Son derece net bir olayda dahi bunca zaman kaybediliyor ve her anında kuşkuyla izlenen bir süreç yaşanılıyorsa, adalet mekanizmasına güven için hala önümüzde çok yol olduğunu kabul etmemiz gerekiyor.

İyi tarafı ise, artık yavaş yavaş toplumsal bilinç ve duyarlılıklarımızın kendine biçilen kılıfın dışına taşmaya başlamasıdır. Belki böylece, bu devasa ve hantal yapıyı hep beraber daha efektif bir kurumsal yapıya taşıyabiliriz. Bireyler hak arama ve bunu nihayete erdirme azim ve kararlılığına eriştikçe, adalet aygıtı da buna kayıtsız kalamayacaktır.

Bu uğurda çok zor ama kılavuz niteliğinde bir süreci yöneten sevgili arkadaşımızı kendi adıma kutluyor ve yeniden geçmiş olsun dileklerimi gönderiyorum...

Geçmiş olsun hocam, kadın herhalde 300-500lük bisiklettir verir geçerim sanmış.Sonra esas değerini öğrenince çamura yatmaya kalmış anlaşılan. Davanızdan vazgeçmeyin, masraflar bisikleti karşılar fakat sizin maddi manevi kaybınızı nasıl karşılayacaklar...Bu olay,sizi araçlara karşı daha hassas kalmanıza sebeb olabilir, bir yandan iyidir bir yandan kötü. Umarım kalıcı bir hasar kalmaz,tekrar geçmiş olsun.

@Boran Selçuk
37 değil 50 olsa bir doktara koymaz, az yesinde yaptığı yaltı temizlesin.:mad:

Çok geçmiş olsun hocam, Allah kimseye tekrarını yaşatmasın diyelim.

Demek ki neymiş olayın sıcaği ile insanlar duygusal ve insancil davranıyor. Daha sonra devreye çakallar ve akıl vericiler girince işin rengi değişiyor. Bu yüzden ne olursa olsun adli süreci başlatmak ve takip etmek gerekiyor. Biraz geç gelsede, adalet sonunda tecelli ediyor.

• Beğen
Tepkiler: Ozicu
Baştan sona büyük bir üzüntü ile okudum.Geçmiş olsun.Sonunda gülen taraf olmanız, umarım acınızı biraz olsun hafifletmiştir.Allah hepimizi bu lakayt insanların şerrinden korusun.Tekrar büyük geçmiş olsun.

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
@Erkin Kalender 7 Sayfa mesajı okurken sinir küpüne dönmüştüm. Özellikle 2016 kasımdan 2017 kasıma atladığınızda çıldırdım. Ben sürekli diyorum, bu ülkede gezerken 7/24 üstümüzde kamera olmalı. Görevdışı üniforma kullanımı, tehditler vs. Gerçi olayınıza bakınca bunların hepsini yapsak ve kanıtımız olsa bile yıllarca kendi vatandaşını süründüren bir yargı hakim ülkeye. Bir arkadaşın verdiği örnekte doktorun taksit için yalvarmasını gördüm. Şuan en büyük dileğim bu kadının da böyle birşey için size yalvarması ve sizin 'insanlık bende kalsın' diyip olup DEMEMENİZ. Süründürün böylelerini :) Umarım bundan sonra mutluluğunuz daim olur, iyi forumlar

Geri