Scudo Sports

Yaşadığım kaza ve sonrası (rehber niteliğinde)

Scudo
Geçmiş olsun, güncellemeleri merakla takip ediyorum, umarım tekrar böyle bir şey gelmez başınıza.

@Erkin Kalender Geçmiş olsun kardeşim insan ne kadar dikkatli olsada böyle mahlukatlar çıkıp herşeyi batırabiliyor peki davanda bir gelişme varmı ?

Geçmiş olsun kardeşim. Sonucu özellikle merak ettim. Bu durumlar hakkında bu şekilde ayrıntılı paylaşımlar yapmanız çok verimli. Umarım gelmez ama kaza hepimizin başına gelebilecek bir şey. Bu süreçleri bilmek olası bizim başımıza gelme durumuna karşı bize artı olarak dönecek. Paylaşım için teşekkürler. Tekrar tekrar geçmiş olsun. Takipteyim...

• Beğen
Tepkiler: Hologram
Çok geçmiş olsun..Gerçekten kritik bir olay.Ülkemizde sağolsunlar bisikletli birini görünce inadına çiğneme pozisyonuna geçiyorlar.Geçen gün de benim başıma geldi kamyon direk önüme kırdı düşünün o araç kaç ton benim bisiklet kaç kg? Çok dikkatli olmalıyız arkadaşlar maalesef ölümcül kazalarla sonuçlanıyor çoğu zaman.Ama sizin verilmiş sadakanız varmış ucuz atlatmışınız.

Geçmiş olsun kardeşim bir eskişehirli olarak çok üzüldüm...

Cok gecmis olsun insallah dava kesin sonuca sizin lehinize olacak sekilde sonuclanir

• Beğen
Tepkiler: ozelemre1963
çok çok geçmiş olsun. herkez haddini bilmeli cidden eve polis getirme olayı cidden bana cahil kandırma işi gibi geldi onada ayrı dava açmanız çok doğru olmuş. sadece bu değil başından beri yaptığınız kararlar çok doğru bir şekilde ilerlemiş. mahkeme sonuçlarını okuduğumda içim rahatladı. bi ohh çektim yani.

• Beğen
Tepkiler: ozelemre1963
sana soyle birsey aoylitim dostum en onemli sey saglik ve bunu tekrar kazanmana cok sevindim.. butuk gecmis olsun olaylara yaklasimin soguk ka li davranman ve davandan gecmemis olman bu adaletsiz dunyada taktire şayan bi durum, allah hakkinda hayirlisini gostersin selametle..

Öncelikle geçmiş olsun, ülkemizde trafik ayrı bir dert hele bisikletle olunca daha da zor.Hakkını aldığınada çok sevindim

kendisi küçük yüreği büyük bisikletçi dostum. Bravo sana bu yaşta hakkının takipçisi olmuşsun. Bizler o yaşlarda senin yaşadıklarını yaşamış olsaydık bir iki celbedici kelam sonrası cücüklerimiz gevşer ablacığım yeterki senin mübarek arabana bir şey olmasın getir onun ben tekerlerini öpeyimde onun bir yerine uffff olmasın benzeri saçmalamalarda bulunurduk. Güzel yoldasın aynen böyle devam et.

Geçmiş olsun ve iyi dileklerini ileten herkese çok teşekkür ederim.Eskişehir Gençlik Spor Bisiklet Takımı'nda faal olarak devam ediyorum.Gel gelelim başıma gelen trajikomik bir olay var.Kendi bisikletimi henüz edinememişken düşüncelerle çıktığım ilk antremanımda(klubün bisikletiyle)ışıklarda önüme kırdılar yine,aradan kıvrıldım.Bunlar akıllanmaz..Adam sana ne güzel iki yana bir tanede tavana ayna vermiş kullan diye,sinyal vermiş direksiyonun arkasına kolunuda koymuş tek parmaklık iş,çokmu zor ? Anlamak güç.Gerçi deveye sormuşlar,neden sırtın eğri diye,nerem doğru ki demiş..

Geçmiş olsun, tekrarının olmaması dileklerim arasında.

Çok büyük geçmiş olsun. 2013 mayıs veya haziran ayıydı. Samsun bafra yolu üzerinde karaköy ormanı karşısında durakta soluklanmak üzere durmuştum. Durağın arkasından gelen bir araç anayola çıkarken jipiyle bisikletimin üzerinden geçti. Karı kocalardı. Yaptıkları yetmezmiş gibi olay yerinde tehditte ettiler küfürde ettiler. Ve sonra basıp gittiler. Jandarmayı arayıp ihbar ettim. Olimpiyatlara 1 ay kalmıştı. Şikayetçi oldum. Şahidim olmadığı için dava düştü. O zaman adalete olan güvenim iyice yerle bir olmuştu. Allah acil şifalar versin.

Geri