Scudo Sports

Yarış gündemi

Ahmet Örken bir daha ki seçimlerde meclise girmeli, hem yemeklerde ucuz....

Scudo
di2'yu suçlamasa n'olacak, buyrun Avrupa Şampiyonası performansının açıklaması;

330707 dosyayı görüntüle

Az daha ilk 10'a girecektik ki yedek bisikletle antrenman yapmak zorunda kaldık :(
Dünya Şampiyonasında Remco 2 kere bisiklet değişti gümüş aldı, iş sadece bisiklette bitiyor sanıyor bizimkiler 😀

Ayrıca KLM'i de suçlamış, allah kabul etsin. Ne güzel ya, aslında çok güzel sorular sorarlar adama ama soran yok, saldım çayıra mevlam kayıra takılıyorlar. Siyasetin spora da karışmış olmasının doğurduğu sonuçlar üstüne uzun uzun analizler yapar yazardım ama gerek yok, bombokuz işte.

Yok mu bir babayiğit; adı siyasete karışmamış, sporun ve sporcunun yanında, bisiklet sporunun ülkemizde ilerlemesinden haz alacak, bu işe yatırım yapmaktan çekinmeyecek, gençten yetiştirilen sporcuların yaşamlarına maddi garantör olarak tek işlerinin bisiklet olmasına imkan sağlayacak? Yok anasını satayım.

• Beğen
Tepkiler: sccetin
Yok mu bir babayiğit; adı siyasete karışmamış, sporun ve sporcunun yanında, bisiklet sporunun ülkemizde ilerlemesinden haz alacak, bu işe yatırım yapmaktan çekinmeyecek, gençten yetiştirilen sporcuların yaşamlarına maddi garantör olarak tek işlerinin bisiklet olmasına imkan sağlayacak? Yok anasını satayım.
Hiç trip atmayan, ne demek istiyorsa onu söyleyen, ofsaytın ve domestiğin ne olduğunu bilen, arkadaşlarla kahve içmeye çıkarken izin istemeye gerek olmayan evlenene kadar kendine bakıp, nikahın ertesi günü gri eşofmanları çekip g.tü yaymayan bir Türk hatunu daha rahat bulursunuz.

Yok mu bir babayiğit; adı siyasete karışmamış, sporun ve sporcunun yanında, bisiklet sporunun ülkemizde ilerlemesinden haz alacak, bu işe yatırım yapmaktan çekinmeyecek, gençten yetiştirilen sporcuların yaşamlarına maddi garantör olarak tek işlerinin bisiklet olmasına imkan sağlayacak?
Umur, Godot'yu beklerken....

• Beğen
Tepkiler: Umur Bora
di2'yu suçlamasa n'olacak, buyrun Avrupa Şampiyonası performansının açıklaması;

330707 dosyayı görüntüle

Az daha ilk 10'a girecektik ki yedek bisikletle antrenman yapmak zorunda kaldık :(
Tamam, alışkın olmamasından olabilir diyeceğim ama yedek, aslın yerine geçmesi gereken değil mi? Ne kadar fark eder? 😒

• Hahaha
Tepkiler: Umur Bora
Tamam, alışkın olmamasından olabilir diyeceğim ama yedek, aslın yerine geçmesi gereken değil mi? Ne kadar fark eder? 😒
Bkz. Remco, adam 2 defa yedek bisiklete bindim diyerekten "dünya şampiyonluğunu" kaçırdığından yakınıyor. Yani yedeğe binince böyle bi şeyden yakınırsın, ne bileyim yarış sırasında fit tam uygun olmadığı için ağrılarım oldu diye yakınırsın, grup seti farklıdır alışık olmadığın dişli oranlarıyla sürmüşsündür de o yüzden gücünü nabzını yeterli seviyede kontrol edemediğinden yakınırsın, daha yarışın başında DNF olmanı bağlamazsın buna yav :D

Bkz. Remco, adam 2 defa yedek bisiklete bindim diyerekten "dünya şampiyonluğunu" kaçırdığından yakınıyor.
Bkz Arşimed, ''Yeterince büyük kaldıraç bulamayıp dünyayı yerinden oynatamamaktan muzdarip''
Bkz. KEDİ HAMLET, Poposuna uygun sele bulsa ''dünyayı dolaşırım'' diyor.
Hal böyle iken Remco da kimmiş?:acpsnr:

Bizimkiler ne pelotona tutunabiliyor, ne de bisikletine sahip çıkabiliyor. Madem oraya gidiyorsunuz sıkın dişinizi depart reel'den sonra bir 30 saniyecik kaçın da kendinizi gösterin bari.

Bkz Arşimed, ''Yeterince büyük kaldıraç bulamayıp dünyayı yerinden oynatamamaktan muzdarip''
Bkz. KEDİ HAMLET, Poposuna uygun sele bulsa ''dünyayı dolaşırım'' diyor.
Hal böyle iken Remco da kimmiş?:acpsnr:

Bizimkiler ne pelotona tutunabiliyor, ne de bisikletine sahip çıkabiliyor. Madem oraya gidiyorsunuz sıkın dişinizi depart reel'den sonra bir 30 saniyecik kaçın da kendinizi gösterin bari.
Ruanda’da adamlar utanmasa Tourney setli bisikletlerle kaçışa girecekti, di2 olunca DNF oluyosun işte bak. Basit iyidir :p

Ruanda’da adamlar utanmasa Tourney setli bisikletlerle kaçışa girecekti, di2 olunca DNF oluyosun işte bak. Basit iyidir :p
Bizim bisiklet federasyonunun Ruanda'nın elinden su içmesi gerek. Adamlar bisiklet sporunu kendileri için bir çeşit dünyaya isyan , belki de tam tersi olarak bisiklet ile dünyaya kendini ispatlama olarak görmüş; yıllarca bir şeyler yaptılar ,uğraştılar bir yerlere gelmeye başladılar.Helal olsun Ruanda'ya. Bizimkilerse makam arabalarına binsin, göbeklerini kaşımaya devam etsin.

UCI bünyesindeki WCC ciddi yatırımlar yaptı bu ve benzer coğrafyalara. Uydu merkezler iyi çalışıyor, Fed eğitim kurulundayken ben de teklif ettim, ilgilenmediler bile. Oysa başkanın UCI ile işbirlikleri ve görevleri var, nasip, kısmet, gelin, at....

Bu arada Ruanda'nın artık turizm bakanlığı mıdır hangi yetkili mercileri ilgileniyorsa bu tanıtım işleriyle bence çok iyi çalışıyor. NBA'de Los Angeles Clippers'ın (sanırım) ve NFL'de de bi takımın formasına sponsorluk vermişler "VISIT RWANDA" diye. Bi dönem bizim de vardı böyle vizit törkiy reklamlarımız ama bizim gibi ülkelerden zaten beklenir, hem fakirlikten kırılmadığımız hem de turizm kaynaklarımız olduğu için mantıklıydı. Ruanda bu hareketleriyle 'ne alaka' dedirtiyor, helal olsun.

Bu haftasonu gravel dünya şampiyonası var, Van Der Poel yok, Pidcock katılıyormuş. Yarışma programını tam inceleyebilme şansım olmadı ama takip etmek isteyenler için hatırlatmış olayım.

• Beğen
Tepkiler: Özcan
Bu haftasonu gravel dünya şampiyonası var,...
Cyclocross olmasın o? Gravel sözünü biz gibi kullanıcıları uyutmak için uydurduklarını düşünüyorum. 😅

Cyclocross olmasın o? Gravel sözünü biz gibi kullanıcıları uyutmak için uydurduklarını düşünüyorum. 😅
Cyclocross değil, asfalt, pave yollarada giriyorlar şehir içinde. Cyclocroos'ta her ne kadar başlangıç çizgisinde asfalt olsada rotanin kalanı kum, çim, çamur ve topraklı yollardan oluşuyor.

@Semih Cavdar'ın verdiği bilgiye ek olarak; Van der Poel cyclocross şampiyonasına katılmak için buna katılmıyormuş :)

• Beğen
Tepkiler: TeamO2.cc
Geri