Scudo Sports

Yarış gündemi

Dünya Yol Şampiyonasına şöyle bir baktım da sanki dayanıklı,puncheur vasıflı klasikçilere biraz daha bakıyor.Bundan dolayı yarışın son haftasına doğru genel klasman iddialıları sapır sapır dökülüp gitmezler. Eskiden yaşanmamış durum değil bir etapta 15 er dakika yiyip bırakıveren gkcılar.
Abi dünya şampiyonası 5000 küsür metrelik irtifa kazanımı olan bi etapta geçilecek sanırım. Klasikçilere ne kadar uyacak, ne kadarına dayanabilecekler pek emin değilim.

• İnanılmaz
Tepkiler: MaRZoCHi
Scudo
Şimdi telefondan açtım canlı yayına bakayım diye. Visma Lease a Bike'ın bisikletleri götürmüşler! Mekanikerler yeni bisiklet toplamak için canla başla çalışıp takımın bugünkü etaba başlamasını sağlamış. Bir büyük turda bisikletler nasıl gider?

Son yarışlarda baya sık olmaya başladı bu bisiklet çalma işi. Organize bir çete var sanırım her yarışta patlatıyorlar bir kamyon.

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
Abi dünya şampiyonası 5000 küsür metrelik irtifa kazanımı olan bi etapta geçilecek sanırım. Klasikçilere ne kadar uyacak, ne kadarına dayanabilecekler pek emin değilim.
Arden Klasiklerinde iddialı olan klasikçiler dayanır. Puncheur klasikçiler Dylan Teuns, Tiesj Benoot, Daniel Martin, Alaphilippe, Phillgill gibi gibi

• Beğen
Tepkiler: Umur Bora
Şimdi telefondan açtım canlı yayına bakayım diye. Visma Lease a Bike'ın bisikletleri götürmüşler! Mekanikerler yeni bisiklet toplamak için canla başla çalışıp takımın bugünkü etaba başlamasını sağlamış. Bir büyük turda bisikletler nasıl gider?
Romanya'dan falan çıkar gene pisletler :komik:

Vuelta'da bugün takım zamana karşı var,biraz önce başladı canlı yayın.uzun turlarda en seviğim forMatlardan biri takım zamana karşı yarışı,keşke tdfyede koysalar.

Son düzenleme:
İsrail'in başındaki cani faşistlerin yaptığı ne kadar büyük bir barbarlık ise, bu tip protestolar da aynı derecede aptallık. Ne elde ettiniz diye sorarlar adama.

Büyük bir kazaya sebep olabilecek ve sporcuların hayatını riske atan bu tür vandallıklar hedefledikleri şeyin tam tersi etki yapıyor.

Maçanız yiyorsa ülkedeki büyükelçinin, yeterli tepki vermediğini düşündüğünüz hükümet yetkililerinin yolunu kesin, anlayalım.

UCI ve ASO yöneticilerini çifte standart gereği protesto etseniz, modern nazi devleti Rusya'ya yapılan yaptırımların İsrail'e uygulanmamasını eleştirseniz bu anlaşılır bir şey olur ama sporcularla ne alıp veremediğiniz var?

• Beğen
Tepkiler: seko35.50
Öyle büyük kazalık bi durum yok da, böyle protestoların saçma sapanlığını değiştirmiyor tabi kaza olup olmaması. Ayrıca bu protestolar da iki yüzlülük, onca arap takımı var, kadroda Pogi olunca araplar çiçek oluyor di mi?

Öyle büyük kazalık bi durum yok da, böyle protestoların saçma sapanlığını değiştirmiyor tabi kaza olup olmaması. Ayrıca bu protestolar da iki yüzlülük, onca arap takımı var, kadroda Pogi olunca araplar çiçek oluyor di mi?
Araplardan zerre haz etmem ama son kısmı anlamadım. Onlara gelene kadar bir numaralı petrol sağlayıcısı Azerbaycan ve sözde İsrail karşıtı büyük ticaret partneri sayın hükümetimizi eleştirseler daha mantıklı gibi.

• Beğen
Tepkiler: sccetin
Takım ismi önünde devlet ismi ibaresi geçen İsrael, UAE, Bahrain, Astana gibi ister devlet sübvansiyonlu ister özel sektör destekli takımların birincil amacı devletlerinin reklamını, propogandasını yapmak, devletlerini şirin göstermektir. Kimse demesin bunların ana hedefi kendi ülkelerinden genç sporcu yetiştirmek, bunlar işin ancak ikincil üçüncül amaçlarıdır. Hal böyleyken İsrail progandası yaptığı düşünülen ya da varsayılan bir takımın protesto edilmesi bana garip gelmiyor.
Zaten yol bisikleti sporu denilen olgu menfaat para üzerine yapılan bir olaydır.
Löqip Gazetesi, gazete satmak için Tour de France'ı organize etmesi gibi gibi bunlar da ülke cilalaması yapıyor. Bisiklet yarış romantizminde öyle barışmış kardeşlikmiş, sevgiymiş, saygıymış ortak paydaymış, ortak bisiklet kültürü filan falan olmaz, geçiniz efendim. Acı, kan, ter, göz yaşı, entrika, doping, sert hiyerarşi olur.
Yani bisiklet sporcularının elbette suçu yok ama İsrail takımının protestosunu da garip karşılamamak lazım. Soykırım yapan, insanları açlığa sürükleyen, yardım alan insanların üzerine ateş açan bir ülkenin isminde İsrail olan dolayısıyla öyle ya da böyle İsrail propogandası yapılan takımı - düzlükte yani sporculara bir şey olmayacağı kesin bir yerde - protesto edilmiş. Kıyamam,takımın üç beş saniyesi gitmiş.

Dünya yol bisikleti şampiyonası bugün sona eriyor. Kapanış "Elit Erkekler Yol Yarışı" ile yapılacak. Canlı yayın devam ediyor, 18.00 civarına kadar sürmesi bekleniyor...

Dünya yol bisikleti şampiyonası bugün sona eriyor. Kapanış "Elit Erkekler Yol Yarışı" ile yapılacak. Canlı yayın devam ediyor, 18.00 civarına kadar sürmesi bekleniyor...
eurosport mu hocam yayın kanalı?

İzlemedeyiz... Pogacarı yutacaklar gibime geliyor

@Ricochet , evet Eurosport 1 yayınlıyor..

Pogacar gene kacti ve farkida aciyor. Gecmis olsun tüm katilimcilara busenede rainbow jersey onda gibi duruyor.

Şu adamın kriptoniti yok mu gezegende ya 😅😅 adam alacak yine

edit: aldı da

Son düzenleme:
Geri