gravelworld
Daimi Üye
- Tepki
- 306
- İsim
- Ömer
- Başlangıç
- 2010—11
- Bisiklet
- Carraro
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
Şöyle birşey daha anlamlı. 2017 Bergen'de yapılan zamana karşı dünya şampiyonası bitiş çizgisi. Mermer daha sonradan konuldu. Halen yerinde duruyor.Yarışlarda, asfalta yazılan isimler çok etkileyici değil mi sizce de? Aşırı kıskanıyorum, keşke benim de böyle bi anım olsaydı... özellikle TDF'de çok daha anlamlı oluyor

Çeşit çeşit gerekçeler sayılabilir tabi ama sadece şöyle bir anekdot paylaşayım benim konuyla ilgili görebildiğim tek gerekçe olarak; geçen bi gün başka bi konudaydı sanırım bahsi geçmişti, CUMHURBAŞKANLIĞI SARAYININ YILLIK BÜTÇESİ UAE BİSİKLET TAKIMININKİNE DENK (evet sadece sarayın bütçesi), ancak gelin görün ki federasyon tasarruf tedbirleri kapsamında yarışları falan kesiyor.Türk bisikletçileri neden üst lig yarışlarda göremiyoruz? Sanırım takımların puanlarıyla ilgili bir durum, yine de bence 1 takım da olsa pro liglerde yarışa katılan biri türk takımını görmek isterim
Çok şaşırdım gerçekten, halbuki gençlik ülkesiyiz, spora önem verilmesi gerekirken kravatlı tayfaya akıyor paralarÇeşit çeşit gerekçeler sayılabilir tabi ama sadece şöyle bir anekdot paylaşayım benim konuyla ilgili görebildiğim tek gerekçe olarak; geçen bi gün başka bi konudaydı sanırım bahsi geçmişti, CUMHURBAŞKANLIĞI SARAYININ YILLIK BÜTÇESİ UAE BİSİKLET TAKIMININKİNE DENK (evet sadece sarayın bütçesi), ancak gelin görün ki federasyon tasarruf tedbirleri kapsamında yarışları falan kesiyor.
abi bisiklete kadar bizde futbolda mesela adam gibi bir başarı yok yıllardır. ki futbola yatırılan paranın reklamın haddi hesabı yok. biz ülkecek antispor ülkesiyiz galibaÇok şaşırdım gerçekten, halbuki gençlik ülkesiyiz, spora önem verilmesi gerekirken kravatlı tayfaya akıyor paralar
Vizyon meselesi sanırım. Kültür-sanat, spor, turizm vs.vs. nereden tutarsak elimizde kalıyorabi bisiklete kadar bizde futbolda mesela adam gibi bir başarı yok yıllardır. ki futbola yatırılan paranın reklamın haddi hesabı yok. biz ülkecek antispor ülkesiyiz galiba
Gerçekçi gelmedi. Neden? Çünkü eeeeyyyy UAE, sen kimsin ya? Sarayın masraflarıyla yarışmak, Fransa'da yarışmaya benzemez.Çeşit çeşit gerekçeler sayılabilir tabi ama sadece şöyle bir anekdot paylaşayım benim konuyla ilgili görebildiğim tek gerekçe olarak; geçen bi gün başka bi konudaydı sanırım bahsi geçmişti, CUMHURBAŞKANLIĞI SARAYININ YILLIK BÜTÇESİ UAE BİSİKLET TAKIMININKİNE DENK (evet sadece sarayın bütçesi), ancak gelin görün ki federasyon tasarruf tedbirleri kapsamında yarışları falan kesiyor.
Pogacar'la başlayan kazanma stili. Uzun atak.. Pogi'den önce pek yapan olmazdı, en son hatırladığım Froome yapmıştı Giro'da. 80km uzun atak ve Giroyu kazanmıştı. Tırmanışlı yarış yada etaplarda zevkli oluyorda, sprint ile bitmesi gereken bir yarışta dediğiniz gibi hiç heyecanlı olmuyor, dolayısıyla izlemekte zevkli olmuyor.Bugün Volta a Catalunya ve Gent-Wevelgem yarışlarını izledim. Çok büyük bir heyecan yaratmadı. Birkaç kaza gerçekleşti o kadar. Mads Pedersen Belçika'da, Roglic Katalonya'da rahat kazandı. Böyle bir kişi önde tek başına yarışı rahat tamamlayınca da heyecanı hiç kalmıyor.
Videoda shimanonun durmamasının nedeni yardım gereken sporcunun grup setinin sram olması yazmışlar, ama adamın grup seti shimano 😂Video yorumlarından öğrendiğim kadarıyla, Paris Roubaix'de Trouée d'Arenberg kısmında, takım araçlarına izin verilmediği gibi, shimano'nun nötral servis aracının da durmasına izin verilmiyormuş. Haliyle, orada sorun yaşayan bir bisikletli tabana kuvvet yürüyerek mi etap tamamlanıyor anlamadım.
Adam iyi tırmanıyor usta 😅Pogacar, all rounderlığın bokunu çıkarmış. Kısa ve net. Her masada da olunmaz ki kardeşim. Toplu sprintte, sprint felan da atıyor mu bu arkadaş, sprint trenleri arasında![]()