gravel06
Aktif Üye
- Tepki
- 267
- İsim
- Erman
- Başlangıç
- 1991—92
- Bisiklet
- Diğer
- Bisiklet türü
- Diğer
HastasıyızTdf 2022 etapları güzel anlatmışlar ,1 hafta kaldı danimarkadan zaman etabıyla başlıyor 5.günde roubex etabı koymuşlar parke taşlı 🙈 zirveler 2700 metrelerde finishler var , yüzde 24 eğimler var, sporcuların canı çıkacak zevkli ve çekişmeli bir yarış olur umarım

Teşekkürler ben de takipteyim 👍Dün instagramda denk geldim. Jeotermal Enerji Derneğinin düzenleyecek oldugu bir Gran Fondo Serisi olarak geçiyor.
Denizli - Manisa etabı olarak belirtilmiş. Seri dendiğine göre başka illerde de yapılacak sanırım.
1. Temmuzda kayıtlar acılacak denmiş, suan ıcın ınternet sıtesınde bu görselden baska bilgi mevcut değil.
290668 dosyayı görüntüle
1 temmuzda başvurular başlayacaktı. Ses seda yok. Bilgisi ilan var mıDün instagramda denk geldim. Jeotermal Enerji Derneğinin düzenleyecek oldugu bir Gran Fondo Serisi olarak geçiyor.
Denizli - Manisa etabı olarak belirtilmiş. Seri dendiğine göre başka illerde de yapılacak sanırım.
1. Temmuzda kayıtlar acılacak denmiş, suan ıcın ınternet sıtesınde bu görselden baska bilgi mevcut değil.
290668 dosyayı görüntüle
Hocam instagramdan mesaj atıyorum goruluyor ama cevap verılmıyor, telefonla memrkezlerını arıyorum bilgimiz yok info... mail adresıne yazın dıyorlar. Mail atıyorum 3 gundur donen yok. Cok garip bir organızasyon olacak gibi. Hiç umudum yok acıkcası.1 temmuzda başvurular başlayacaktı. Ses seda yok. Bilgisi ilan var mı
aynen ben de mesaj atıyorum lütfedip de cevap yazmıyorlar. nasıl bir yarış olacaksa.Hocam instagramdan mesaj atıyorum goruluyor ama cevap verılmıyor, telefonla memrkezlerını arıyorum bilgimiz yok info... mail adresıne yazın dıyorlar. Mail atıyorum 3 gundur donen yok. Cok garip bir organızasyon olacak gibi. Hiç umudum yok acıkcası.
3 sn ile kaybetti, bence biraz esnek olabilirlerdi sonuçta senelerdir kullanılan bir pozisyon şunun şurasında 2 senedir yasak, saatlerdir bisiklet üzerinde durmanın yorgunluğu ile dikkat dağılmasından yapabiliyorlar. Ama tabiiki son karar organizatörün.
Çeviri : Marianne Vos, #VargardaWWT'yi 4. kez kazanmış gibi görünüyordu, ancak Hollandalı sürücü, kural dışı "puppy paws’" pozisyonunu kullandığı için diskalifiye edildi.
sanki biraz ağır bir karar olmuş...
anlamadım ben ne ki o istediği şekilde kullanamazmi isterse elinde de yarışır...
Geçtiğimiz senelerde yasaklandı bu pozisyon aynı şekilde eğimlerde üst boru üstünede yatma yani süper tuck pozisyonu yasaklandı güvenlik amaçlıanlamadım ben ne ki o istediği şekilde kullanamazmi isterse elinde de yarışır...
sürüş güvenliği sebebiyle bu pozisyon UCI tarafından yasaklanmıştı.anlamadım ben ne ki o istediği şekilde kullanamazmi isterse elinde de yarışır...