delibalta
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 2.859
- Başlangıç
- 1997—98
- Bisiklet
- Bisan
- Bisiklet türü
- Dağ bisikleti
Sezonun ilk yarışı. Epey prestijli bir yol tırmanış yarışı. Bir ara lider götürüyordum ama sonra motor hararet yapınca 3. olmak zorunda kaldım
Hayatta en hakiki mürşid ilimdir, fendir. Ben geyik yaparken bile bilimden ayrılmam.Biliyoruzda konuşuyoruz diyosun yani![]()
Tamam şampi...Hayatta en hakiki mürşid ilimdir, fendir. Ben geyik yaparken bile bilimden ayrılmam.![]()
Haşortmanlarımızı bununla uyumlu hale getirmemiz lazım.Oradaki amaç toptube altında düzensiz hava akımı oluşturmak. Böylelikle top tube altında daha düzensiz, daha düşük enerjili basınç oluşur. Aerodinamik yasaları gereği hava, yüksek basınçtan alçak basınca doğru hareket edeceğinden downforce oluşacaktır. Bu da bisikletin virajlarda daha hızlı olmasını sağlayacaktır. Düzlük hızı düşebilir, handikap da bu.
Aynen,en azından dar paçaHaşortmanlarımızı bununla uyumlu hale getirmemiz lazım.
Buna sayın mühendisimiz @hamlet2006 karar verecek.Aynen,en azından dar paça![]()
Yuh. 70 küsür dakika, 5+watt/kilo. Tebrikler hocam. Bizim milli sporcular hiç veri paylaşmıyorlar. Acaba bundan daha iyi rakamlar yapıyorlar mı, merak ediyorum.
Keşke yarışılsa. O kadar güzel yollar varki...Kimsenin değerlerini bilemem ama özelleşme ile alakalı bir konu. Sporcunun hedefinde böyle uzun tek parça eforlar yoksa haliyle buna odaklanmasının da fazla anlamı olmayabiliyor. Bizimkiler genelde sprint ile biten yarışlarda boy gösteriyorlar, Türkiye'deki yarışlar da hep düz etaplar. Genel olarak Türkiye'de dağlarda yarışılmıyor.
Evet abi eksikliğini hissediyorum,ufaktan sana katılıyorduk hiç olmazsa,ama yarışı takipteyim etaplar beklediğimden zevkli geçiyor hatta abartayım Giro dan daha zevkli,Wva gücünü gösteriyor etaplarda,Alaphilip gibi finişte madara olsada bu ona büyük ders oldu,Froome büyük kayıplarda...Bu yıl başlık açmadık biraz haksızlık oldu ama hafta sonu son iki etap şahane:
(link)
Canlı yayın 16:10 - 18:00 arası..
Tebrik ederim, başarılarınızın devamını dilerim. 🏆Sezonun ilk yarışı. Epey prestijli bir yol tırmanış yarışı. Bir ara lider götürüyordum ama sonra motor hararet yapınca 3. olmak zorunda kaldım
Abi total energie takımında kazandığı ilk yarış. Takımla yarış koşmuşluğu var. Ayrıca hem Slovenya turu hem de Belçika turu bugün itibari ile eurosprtta yayını olacak.İsviçre turu üçüncü gününde,3 aydır yarışmayan Sagan reis sahnelere geri dönüş yapmış,Total Energie takımında ilk yarışı yanılmıyorsam. (link)
Ayrıca yarın başlayacak 5 etaplık Slovenya turu var,Pogaçar'ı özleyenler orayı takip edebilir,TDF için iyi antrenman olacak,yayın olup olmadığını göremedim ama sosyal medyadan takip ediyorum. (link)
yarış hangi tarihlerde olacak bilgisi olan var mı?(link)
Ayrıca bugün ve yarın Denizli'de bir yarış daha var kayıtları geçen gün bitti. Resmi br link olmadığı için paylaşım yapamadım. Yerel WhatsApp grubundan paylaşılmıştı.
Uzun rotada Sarıgöl rampası çıkarken zor olduğu kadar iniş tarafında da ağır vasıtalar için yolun büyük bir bölümü tıraşlanmış haldeydi.289925 dosyayı görüntüle
289928 dosyayı görüntüle
Hevesinizi kırmak istemem ancak Türkiye 7. sayılabilmesi için Ulusal şampiyonaya gimresi lazım. Denizlide yapılan etkinliğin adında Türkiye şampiyonası olması abinizi Türkiye 7. yapmayacak malesef. Türkiye 7'liği ile katıldığı etkinlikte yaş kategorisinde 7. olmak farklı şeyler. Ama yinede abinizi katlımından dolayı tebrik ederim.(link)
Ağabeyim de katıldı. Kendi yaş grubunda toplam 7 kişi var. Hiçbir varlık gösteremese bile en kötü ihtimalle Türkiye 7.si olacak😁😁
Hevesinizi kırmak istemem ancak Türkiye 7. sayılabilmesi için Ulusal şampiyonaya gimresi lazım. Denizlide yapılan etkinliğin adında Türkiye şampiyonası olması abinizi Türkiye 7. yapmayacak malesef. Türkiye 7'liği ile katıldığı etkinlikte yaş kategorisinde 7. olmak farklı şeyler. Ama yinede abinizi katlımından dolayı tebrik ederim.![]()