Düşmeden kaynaklı yaralar oluşmuş, vücudunda herhangi bir kırık oluşmamış ama ciddi bir sorun yaratmayacak hafif bir beyin sarsıntısı geçirmiş.@Veto8 covid süreci yaramadı bunlara. Hepsi değişik
Kazada yaralanan sporcu Riwal takımından Norveçli August Jensen imiş. Ayıldıktan sonra ciddi bir şeyi yok gibi görünüyormuş.
(link)
Ben bunu yazdıktan kısa süre sonra yine yayın koptu.😕100 km kaldı.😊 Türkiye'de buna benzer çok yol var ancak o yollardan geçerse nasıl gösteriş yapacaklar.
Türkiye'de buna benzer çok yol var ancak o yollardan geçerse nasıl gösteriş yapacaklar.
GS-FB derbisi var... milyonlar evde izleyemiyor, yayın yapan kanal çok pahalı...."Flamanların en güzelini" en iyi yapan destansı bergler, bebek kafası büyüklüğündeki paveler, yollar değildir. O yarış olduğunda birkaç milyon nüfuslu Flandra'da(Flanders) de 1 milyona yakın kişi bizzat yol kenarında, bir o kadarı publarda bir o kadarı da evlerinde izler. Bir şeyin güzel olabilmesi için ona aşıkların olabilmesi lazımdır. Flaman milleti topyekün bu yarışa yani Flamanların en güzeline yani Ronde Van Vlaanderen'e aşık. Çünkü o yarış sadece bir yarış değil o sadece güzel de değil. Bu yarış, bir milletin milli benliğini yansıtan en güzel şey,Flamanların en güzeli.
Türkiye'de böyle bir şey var mı?![]()
Böyle bir sevgi, ilgi seli olsa da yine otoyol yarışı izleriz."Flamanların en güzelini" en iyi yapan destansı bergler, bebek kafası büyüklüğündeki paveler, yollar değildir. O yarış olduğunda birkaç milyon nüfuslu Flandra'da(Flanders) de 1 milyona yakın kişi bizzat yol kenarında, bir o kadarı publarda bir o kadarı da evlerinde izler. Bir şeyin güzel olabilmesi için ona aşıkların olabilmesi lazımdır. Flaman milleti, topyekün bu yarışa yani Flamanların en güzeline yani Ronde Van Vlaanderen'e taparcasına aşık. Çünkü o yarış sadece bir yarış değil o sadece güzel de değil. Bu yarış, bir milletin milli benliğini yansıtan en güzel şey,Flamanların en güzeli.
Türkiye'de böyle bir şey var mı?![]()
Ben de bu tarz birşeyler buldum.Gent-Wevelgem’in sonunda “bu son yarisim olabilir” dedigi duygulu bir roportaj vermisti. Ama sonra Ronde de yaristi. Kesin bir sey okumadim.
Koca Cav, pahoson pilot mu olacak, üzülürüm. Bence bıraksın. Son yılları çok şanssız geçiyordu zaten.Onumuzdeki sezon icin kontrati yok ama sprint trenlerinde lead out yapmayi kabul edebilirse cok rahat kontrat bulur.
@hamlet2006
Gent-Wevelgem’in sonunda “bu son yarisim olabilir” dedigi duygulu bir roportaj vermisti. Ama sonra Ronde de yaristi. Kesin bir sey okumadim.
Onumuzdeki sezon icin kontrati yok ama sprint trenlerinde lead out yapmayi kabul edebilirse cok rahat kontrat bulur. Hatta Quikstep ilgileniyor diye bir dedikodu okudum. Cavendish ismi sponsorlar icin cok cekici, oyle bir avantaji da var.