Scudo Sports

Yarış gündemi

Bence sevgilisinden dopingli.. :koptum:
Şaka bir yana, en olgun zamanında bu hırsıyla gökkuşağı mayoyu haketti...

• Beğen
Tepkiler: Tutmosis89
Scudo
"Giro" öncesi bugün " BincBank" ile başlayan rekabeti takip etmeli..
16:00 da Eurosport 2 ...
(link)

• Beğen
BincBank turunun kalan etapları iptal..

(link)

La Fleche Wallone klasiği bugün koşuldu, Hirschi formunun zirvesinde..

(link)

Son düzenleme:
  • İnanılmaz
  • Beğen
Tepkiler: sccetin ve Özcan
BincBank turunda ( 2. etap iptal edildikten sonra ) 3. etap koşuldu.Yağmurlu bir günde Pedersen sprint finişi ile birinci gelip yeşil mayoyu devraldı.. Bakalım kalan 2 etabın akıbeti ne olacak ... :kötü:

(link)

• Beğen
Tepkiler: seko35.50
4. etap zamana karşı idi ve Andersen en iyi zamanı yapmış...

5. ve son etabı 50 k.m. kaçarak önde bitirip çok iyi bir iş çıkaran Van Der Poel BincBank turunu kazandı..
Finişte sevgilisinin yanına koşup onu öpmesi tüm yorgunluğuna değmiştir... 😃

Liège-Bastogne-Liège yarışının finişini izleyin... spoiler vermek istemiyorum heyecanı kaçmaması için...
zaten daha sonra yıllarca youtube'da çıkacak bu son saniye karşımıza...

tebrikler. kazanan... (isim vermeyeyim)

@Noldor , 2 etabı hasta yatağımda seyrederken uyuyakalmışım. Etap bitince Belçika'ya bağlanıldı, Liege e girdilerdi...Sonrası Roglic in azmi ve Lu lu nun ondan beklenmeyecek gevşekiği... :ssrtcbya:

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Veto8
Liège-Bastogne-Liège yarışının finişini izleyin... spoiler vermek istemiyorum heyecanı kaçmaması için...
zaten daha sonra yıllarca youtube'da çıkacak bu son saniye karşımıza...

tebrikler. kazanan... (isim vermeyeyim)
Kaybetmesi bence çok iyi oldu. Sprintte Hirschi önüne kırdı ve muhtemel birinciliğini elinden aldı adamın.. Az önce baktım hakemler 5. sıraya atmışlar Alaphilippe :koptum:

bir seyirci tarafından çekilen şu görüntü de o anı çok güzel yakalamış..

alafilip akıllanmamış... daha 3 gün önce erken sevindi yarış kaybetti... bi daha böyle birşey asla yapmam dedi...
bugünkü De Brabantse Pijl - La Flèche Brabançonne 'da yine elleri erken açmış... neredeyse kaybediyordu yine... o bakış var ya... bu nerden çıktı bakışı...

@Noldor çok meraklı gösteri yapmaya sanırım.😅

• Beğen
Gökkuşağı mayo sarhoş etmiş, aklı uçmuş :koptum:

Hani rakiplerinle aranda 20 mt falan mesafe olur, acar kollarını girersin bitişe, yaparsın gösterini.
Adamlar nefesini ensene veriyor, "arkadaş, sen hayırdır" derler adama.🤣

Takvim sıkışınca tek günlük rekabetlerde eski lezzet de kalmadı.
Giro ya katılmayan çok iyi bir katılımcı profili olmasına rağmen parkurun hava şartlarından zorlaşması sprinte bile yansımış...

Cavendish emekliye mi ayrılacak?
(link)

Az önce tek günlük Belçika Scheldeprijs turu tamamlandı. Sprint finişini Caleb Ewan kazandı.

İkinci bitiren Pascal Ackermann, sprinte çıkarken sağ tarafa geniş bir manevra yaparken, arkasındaki bisikletçiyi düşürdü. Ona çarpan başka bir bisikletçi, bariyerlere şiddetli şekilde başını vurdu. Son görüntülerde baygındı, doktorlar boynundan nabız almaya çalışıyordu.

(link)

Ackermann diskalifiye edilmiş. Bonifazio ikinci, Coquard üçüncü.

Yeni haber gelirse yukarıdaki sayfaya eklenecekmiş. Kaza fenaydı.

Düzeltme: İlk düşen bariyerlere girmiş. Ona çarpanın durumu iyiymiş.

Geri