hamlet2006
Cırbağa dedesi
- Tepki
- 35.937
- İsim
- Süleyman
- Başlangıç
- 1986—87
- Bisiklet
- Scott
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Çok kararsız kaldım.Sonunda Tour de France için ayrı bir konu başlığı açtım.Tour'a özel aşağıdaki başlıkta paylaşımlarda bulunacağız.Katılımlarınızı bekliyorum.
Tour de France 2018
____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Elit erkekler ulusal zamana karşı sonuçları:
1. Ahmet Örken // Salcano - Sakarya BB
2. Muhammet Atalay // Torku Şekerspor
3. Ferit Can Şamlı // Torku Şekerspor
4. Mustafa Köklü // Brisaspor
5. Emin Koçan // Brisaspor
Elit kadınlar ulusal zamana karşı sonuçları : 1. Esin Yılmaz // Başkent Üniversitesi SK
2. Beyza Kahveci // Brisaspor
3. Cansu Çelebi // Brisaspor
4. Ece Calp // Başkent Üniversitesi SK
5. Hatice Yılmaz // Brisaspor
___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
''Dişi Eddy Mercks'' Marianne Vos; 10 ay sonra Giro Rosa galibiyetiyle geri döndü.Baya bi dolmuş The Cannibal

Tour de France 2018
____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Elit erkekler ulusal zamana karşı sonuçları:
1. Ahmet Örken // Salcano - Sakarya BB
2. Muhammet Atalay // Torku Şekerspor
3. Ferit Can Şamlı // Torku Şekerspor
4. Mustafa Köklü // Brisaspor
5. Emin Koçan // Brisaspor
Elit kadınlar ulusal zamana karşı sonuçları : 1. Esin Yılmaz // Başkent Üniversitesi SK
2. Beyza Kahveci // Brisaspor
3. Cansu Çelebi // Brisaspor
4. Ece Calp // Başkent Üniversitesi SK
5. Hatice Yılmaz // Brisaspor
___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
''Dişi Eddy Mercks'' Marianne Vos; 10 ay sonra Giro Rosa galibiyetiyle geri döndü.Baya bi dolmuş The Cannibal