Efe ÇEPEL
Daimi Üye
- Tepki
- 947
- Başlangıç
- 2009—10
- Bisiklet
- Diğer
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Yarışı izlerken konusu oldu işyerindeki arkadaşlarla,son 15 km yi kopartınca ulan dedim bu herif acaba ne yiyor ne içiyorda bu kadar rahat alıp götürüyorsteroid kullanma ihtimali nedir acaba
21. yüzyıldayız yahu. Ben gerçekten sanmıyorum ilaç falan kullanacağını. Cesaret edemez yakalanma korkusundan bence.Yarışı izlerken konusu oldu işyerindeki arkadaşlarla,son 15 km yi kopartınca ulan dedim bu herif acaba ne yiyor ne içiyorda bu kadar rahat alıp götürüyor![]()
Geçenlerde bir yarışta spikerler bahsetmişti. Genetik olarak laktak asit eşiği diğer yarışçılara göre aşırı yüksekmiş bu nedenle adam basabildigince basıyor. Ne kadar doğru ne kadar yanlış bir bilgi malesef bilemem.Yarışı izlerken konusu oldu işyerindeki arkadaşlarla,son 15 km yi kopartınca ulan dedim bu herif acaba ne yiyor ne içiyorda bu kadar rahat alıp götürüyor![]()
Fakat dikkatimi hep çekiyor,genelde bütün bisikletçiler yapıyordur mutlaka yarış sonrası laktik asidin dağılması ve soğuma için anında tariner üzerine geçiyorlar,fakat Pagaçarın teknik ekibi bu konuda diğerlerine göre dahamı hassas,yada kameralar önünde olduğundanmıdır bilmiyorum ama anında bir gün sonrasını düşünerek,kolundan tuttukları gibi tariner üzerine atıyorlar elemanıGeçenlerde bir yarışta spikerler bahsetmişti. Genetik olarak laktak asit eşiği diğer yarışçılara göre aşırı yüksekmiş bu nedenle adam basabildigince basıyor. Ne kadar doğru ne kadar yanlış bir bilgi malesef bilemem.
Bana "çalış beyaz köle" dediklerini düşündürdü. Eziyorlar bence çocuğu.😅düşünerek,kolundan tuttukları gibi tariner üzerine atıyorlar elemanı![]()
Takımın ismine bakınca bu söylediğiniz çokta uzak bir ihtimal değil sn @Cemal Ç.Bana "çalış beyaz köle" dediklerini düşündürdü. Eziyorlar bence çocuğu.😅
Seyir zevki yerinde yarışlar oldu,favoriler şaşırtmadı Pogaçar strade bianche ve Uae turundan sonra bu turuda alacak gibiydi ve genel klasmancılar içerisinde en güçlü adaydı,diğer Fransadaki yarışta ise Rogliç geçen seneki sakarlıklarını tekrarlamadı ve turu almayı hakketti,ama Van aert olmasaydı bugün Yates farkı kapatıp turu alabilirdi,yatsın kalksın Van aert'a dua etsin deli gibi finişe taşıdı RogliçiBugün önce Tirreno-Adriatico da son etap yayınlanacak 15:30 -17:15 arası.
Ardından 17:15 - 19:00 arası Paris-Nice'de son etap sıkı iniş/çıkışlarla çok şey vaadediyor...
Para getiren UCI kategorisine az kişi katılınca, ücretsiz ulusal kategoriye yazılan 61 kişi organizatörün umurunda olmamış 🥴Kayıtlar artık yeterli seviyeye Maddi İmkanlar sebebiyle ulaşamıyor.
284679 dosyayı görüntüle
Helal olsun Mohoriç'e iyi bir inişle yarış nasıl kazanılır onun dersini verdi bütün favorilere,hiç biri risk alamadı ama riski alan yarışıda aldıEvet arkadaşlar, anıtsal klasiklerimizin normal/mevsimsel takvimine başlıyoruz..
Pandemi nedeniyle değişen tarih ve yarış bütünlüğü artık geride kalır diye umuyoruz..
Bugün " Milano-San Remo " yarışı, bizlere baharın geldiğinin habercisi cemrelerden biri gibi gelecek. Her ne kadar hava soğuk ve karlı olsa da...
Uygun olanları 11:30 dan itibaren Eurosport 2' ye bekliyoruz..