- Tepki
- 19.060
- İsim
- MEHMET CEM SAYGI
- Başlangıç
- 1974—75
- Bisiklet
- Cube
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Jumbo visma eski adı ile Sky olan ineos takımının yarattığı dominasyonu yaratması için ilk önce TdF'yi kazanmaları gerek ama son 2 senedir domine eden UAE, jumbo değil. Haa dersen ki ben vueltadan bahsediyorum orası ayrı konu tabiiki.Bir Jumbo Visma ve Roglic sever olarak, dünkü PAris - Nice TT etabı çok keyif vericiydi. Wout Van Aertta cabası oldu. JV öyle görünüyor ki SKY takımının yarattığı dominasyonu ellerine alıp, daha üst seviyeye çıkaracaklar. Lakin problem bu; biz bisiklet severler için mücadelenin ve rekabetin azalacağı yarışlar olmasından endişe ediyorum. Daha çok Alaphiliplere ve MVDP'lere ihtiyaç var)
Bana göre Bernal iyi yarıştı ama şansına kazandı, hava muahalefeti sebebiyle yarış askıya alınınca, bir anda kendisini GC'nin en üst sırasında buldu ki JV yarışı istediği gibi götürüyordu. Sonraki sene Roglic TT etabında istenileni veremeyince, Pogacar'ın insan üstü performans sergilemesi ile yine gitti. BErnal ve Pogacar tartışmasız çok iyi sporcular ama takım olarak JV kadar iyi durumda değillerdi.Jumbo visma eski adii ile Sky olan ineos takımının yarattığı dominasyonu yaratması için ilk önce TdF'yi kazanmaları gerek ama son 2 senedir domine eden UAE, jumbo değil. Haa dersen ki ben vueltadan bahsediyorum orası ayrı konu tabiiki.
Evet orası öyle ama günün sonunda sadece kazanan hatırlanıyor , kimsenin şu takım çok iyiydi diye aklına gelmiyor. Örnek Raymond Poulidor desek kaç kişi bu ismi hatırlayabilir , yada kaç kişi bu ismi daha önce duymuştur.Bana göre Bernal iyi yarıştı ama şansına kazandı, hava muahalefeti sebebiyle yarış askıya alınınca, bir anda kendisini GC'nin en üst sırasında buldu ki JV yarışı istediği gibi götürüyordu. Sonraki sene Roglic TT etabında istenileni veremeyince, Pogacar'ın insan üstü performans sergilemesi ile yine gitti. BErnal ve Pogacar tartışmasız çok iyi sporcular ama takım olarak JV kadar iyi durumda değillerdi.
Rölanti bir gün, yanlış yola sapma şanssızlığı, Barguil'in kaçış zaferi..
İnsan her atak yapanı çiğ çiğ yermi? Bu ne soğuk kanlilik! Güç var ama mental olarakta çok saglam.Ben pogaçarsporluyum😂 foto dikkat amaçlıdır,Tadey top sektirirkeneYıllar oldu buraya gelmedim, çok şey değişti artık yarışlarda heyecanlanmadan duramıyor insan. Team SKY hegemonyası kırıldığından beri her şey daha güzel, daha açık. 2013 Mont Ventoux Froome aklımdan çıkmaz hiçbir zaman. Quintana’nın düşüşü, Pinot ve Bardet’den Fransızların bir şey alamayışı. Fransa Turu artık çok şeye gebe. Pogacar’a rakip bulabilirsek![]()
Pogacar “yamyam”ın tahtına en büyük aday bence.adamlar watt makinesi ya. yarışta ürettikleri toplam gücü evde kullansak elektrik faturasından kurtuluruztabi o kadar watt üretince saçlar da dikeliyor olabilir
fotoğraftaki Pogacar denen eleman da dünyanın en iyi tırmanışçısıymış. şu ana kadar girdiği tüm tırmanış etaplarının yüzde %40'ını birinci bitirmiş.
Yeltenemez bence. Çok kolay anlaşılır böyle ilaçlar diye biliyorum.steroid kullanma ihtimali nedir acaba, ben artık şüphelenmeye başladım bu adamdan 🤔