Scudo Sports

Yarın iPhone 6S alıyorum

@enes dökmen ios müziği mi sıkıntılı ipod apple yani ios un hatırlatıyım dedim :D en rahat ayfortlarda dinleniyo müzik

Scudo
ben samsung kullanıyorum benim görüşüm herkes istediği telefonu alır kimi prestiji sever kimi performansı tamamen tercih meselesi

@Emre Akkanat

D hiç biri. Şu kullanmadığınız(sen olarak demiyorum genel insanlı) yarıştırmaktan vazgeçin.

@StevenDiaz07 Yanlış anlamazsan sana naçizane tavsiyemi söyleyeyim. tam 2 sene 1 ay önce Samsung S3 telefonumun kronik sorunundan sıkılmıştım. Telefon sürekli kendi kendine kapanıp açılıp duruyordu. Kız arkadaşım arıyor mesaj atıyor telefon cepte kendi kendine kapanmış haberim olmuyor vs. En sonunda sıkılıp dedim Apple olsun taştan olsun Iphone 4-4S alayım dedim. O dönem Iphone 5S daha yeni çıkmıştı. Çünkü biliyorum 5S de alsam 1 ay sonra sadece instagram, facebook, whatssap vs kullanıcam iki fotoğraf çekicem. Tam 4S alırken babam elinde 5 ile geldi hediye etti. Hala hiç bi sıkıntı olmadan telefonumu kullanıyorum, ve hiç bi eksiklik hissetmiyorum. Bunun sonu yok bu sene 6S alacaksın 1 sene sonra ekimde 7 çıkacak. Kaç kere telefondan 4k video çekeceksiniz. O telefon hafızasında kaç tane 4k video saklayabileceksiniz. 5-5S teki ekran dokunmatiği tatmin etmiyorda 3D touch a çok mu ihtiyacınız var. Render mı yapacaksınız da bilmem kaç tane çekirdek ve ram ihtiyacınız doğuyor.

Sana tavsiyem madem ailen hediye edecekmiş 5S seni çok iyi tatmin edecektir. Hem ailenin ekstra sempatisini kazanırsın hemde ileride birşeyler isteren daha avantajlı durumda olursun. Sen elimde 6S var vs diyen insanlara bakma allah aşkına o da o telefondan sadece facebook cart curt yapacak sende. Bu tarz şeylere takılma.

@StevenDiaz07 bence git o 3 bini bisikletine harca bi kardeş/arkadaş tavsiyesi (en azından ben bisikletime harcardım)

@Ulaş Çavuşoğlu

Hem telefon kasıyor diye sızlanıyorsunuz hemde ne yapıyım ben o kadar ram'i diye laf yapıyorsunuz...Yanlış anlamayın bende iphone 5 kullandım zamanında ama hiçbiri samsung'un yerini tutmadı

Başlığı okuyunca troll diye geldim ama gayet ciddiymiş, gerçekten ilginç...

@StevenDiaz07
Sana alma diye yok ama bir seyi alirken herzaman ayagini yorganina göre uzatacaksin. Senin dedigin gibi olsaydi ozaman araba alanlar devamli yiyisini alalinda ferrari falan olsun derlerdi. Herseyin basi parayi kazanip nasil harciyacagindir. Eger parani idare edemesen ozaman batar gidersin iste. Yasin daha 19 önce parani kazan ve ondan sonra lüks seylere bak.
Neyse sana ben simdi nedesem bir kulagindan giriyor digerinden cikiyor, cünkü siz gencler herseyi daha iyi bildiginizi saniyorsunuz.:acpsnr:
NOT: Unutma daha dün köfteciden atildim diye agliyordun.

@enes dökmen
Emriniz olur beyefendi.:)

ben samsungun kamerasını şarzını seviyorum fakat bir iphone gözüyle bakılmıyor. örneğin biryerde 2600 tllik note5 olsun bide iphone 6 iphone daha çok ilgi görüyor

@enes dökmen İlgi görüyor.Sokak 10 insandan 11inde var.Iphone kullanan insanlar kendini senin gibi özel sanıyor diye çok satıyor bu Apple.Helal olsun devam :D

• Beğen
Tepkiler: Emre Akkanat
@enes dökmen

Bence ilgi görmekten çok insanın bir telefondan beklentisini karşılaması çok daha önemli

• Beğen
Tepkiler: The UGUR
samsung niye çok ilgi görmüyor 300 tlye bile telefon yapıyor herkes alabiliyor iphone fiyatları uçuruyor. altın değerinde oluyor. benim amacım taraf tutmak değill

@Emre Akkanat ben telefonumdan memnunum kasma felan yok telefon ölene kadar samsung devamm

Valla bana kalsa elimdeki ayfort 5 i ve ipod taç ı satıp bisiklete yatırım yapcamda babam ağzıma bacağını sokar :koptum:

@enes dökmen

Iphone un ilgi görme sebebi bu işte,çok pahalı telefonlar üretiyor millet bunları görünce tabiki şaşırıyor,hayran gözüyle bakıyor..

• Beğen
Tepkiler: The UGUR
@StevenDiaz07

Telefonun parası sizden çıksaydı yine de alır mıydınız? Neredeyse 3 aylık asgari ücrete tekâbül ediyor. Yani bir başkası aynı miktardaki para için 3 ay çalışıyor.
Anlamadığım diğer nokta ise ''XXX liraya telefon aldım ama 1,5 senede pert oldu'' cümlesi.

Kullandığım telefonun sıfırı 600 lira civarıdır. Şirket adına mailleşme yapıyorum. Dökümanları çekip pdf olarak istediğim yere gönderiyorum. Yeri geldiğinde müzik dinliyorum. İhtiyacım olduğunda navigasyondan yol tarifi bakıyorum. Whatsapp yazışması yapıyorum. 1 sefer kırılma ve 1 sefer çalınma dahil 17 senede toplam 6 kez telefon değiştirmişim.

Siz bu telefonlarla ne yapıyorsunuz da pert ediyorsunuz? Ayağınıza takıp Uludağ'da kayak mı yapıyorsunuz? Beyzbol topu niyetine mi kullanıyorsunuz?

iki farklı insan düşünün. Biri gelir düzeyi yüksek, diğeri düşük.

İkisinin de sahip olduğu arabalar farklıdır.
ikisinin de sahip olduğu evler arasında çok fark vardır.
ikisinin de sosyal hayatı farklıdır.

Ama bakıyorsunuz ikisi de 3000-4000 liralık cep telefonu kullanıyor. Birinin o telefon parasını kazanmak için 2-3 gün çalışması yeterli iken öteki 2 sene taksit ödüyor.

Geri