Scudo Sports

Yaptığınız zaman birbirinizi seveceğiniz bir şey söyleyeyim mi?

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@isosel

Aslında ne gereksiz ne aykırı nede rahatsız edici. Burada oturup bir kızın metroda aradığı sakallı oğlan sayfalarca konuşuluyorsa, inanan insnalarında inançları doğrultusunda sohbet etmesi gayet normal. Ancak ülkemizde dini figürler okadar ön plana çıktı ve din kullanılarak okadar çirkin olaylar ceyeran etti ki, dini sohbet geçen her ortam ( İbadet mekanları hariç ) rahatsız edici olmaya başladı. Kalben inanan insna ile gösteriş budalası yada art niyetli insanlar ayrıştırılamaz hale gelindi.

Scudo
Bu güzel konuyu açan ve paylaşan bütün pedalşör ve din kardeşlerimiz allah razı olsun.

Aleykum selam cumleten :snzdglsn:

Ey karbon bisiklet sahibi kardeslerim, aluminyum yol bisikleti olanlari dislamayin onlar da bizim kardesimiz.
Ey dura-ace setli kardesim, sen de hor gorme sorali tiagrali kardesini. :tskler:

Grup suruslerinde tempoyu yukseltip grubu dagitan agresif kardesim, sen de nasiplenirsin umarim bu basliktan.

Ey pazar sabahi saat 5'te antrenman organize edip, kendi uyanamayip antrenmani eken kardesim, sana da merhaba.

Forumdaki en ibretlik baslik seciyorum bu basligi :naslyany:

@Serkan Mıstınoğlu

Eyy admin selamün aleyküm bu başlıktan herkes kendince birşey çıkarıyor demek ki :D
Tüm pedaldaşlara hayırlı cumalar :harika:

Ve aleyküm selam.Hafta sonu sevdiklerinize zaman ayırın ,bol bol bisiklete binin,sokaktaki dostlarımıza da mümkünse bir kap su ve yiyecek verin.

''Bisiklete yeni başladım.'' Bu cümleyle başlayan bir kaç mesaj daha yazdım, bu mesaja da böyle başlayınca düşündüm ki sanırım en heyecanlı zamanlarının içindeyim.
Bisikleti, mağazadan çıktıktan yaklaşık 45 dakika kadar sonra sürmeye başladım. Henüz 5 - 10 dakika olmuştu ki bisikleti dinlemeye başladım, bir ses geliyor derken gayri ihtiyari bisiklet yolunun ortasında durdum. Bir bisikletli zil çaldı geçmesi için kenara çekildim hemen sonra yardım isteyebileceğimi düşünüp seslendim ve durdu. Sağolsun, yardımcı oldu ve yoluna devam etti. Yardımlaşma konusunda yaşadığım öncelikli konu bu oldu. Her kimdiyse kendisine tekrar teşekkür ederim. Daha sonra yolun sağından devam ederken soldan yaklaşan bir bisikletli geçerken ''Solunuzdayım.'' diyerek geçti, zil çaldı ve devam etti. Biraz daha ileride karşımdan gelen bir grup bisikletli zil çaldılar ve geçtiler. Yol boyu ya bir yerlerde yanlış yaptım ya da selam verdiler diye düşünürken eve geldiğimde forumda bununla ilgili başlıklar buldum.
''Solunuzdayım.'' Peloton diliydi; Sağdayım, soldayım, arkandayım gibi uyarıcı kelimelerle diğer bisikletçileri uyarmak. Diğerleri de selam veriyorlardı. Bunları da öğrendikten sonra selam vermeye ve almaya, uyarıcı kelimeleri de kullanmaya başladım.
İzmir'de yaşıyorum, yaklaşık 15 gündür hem bisiklet yolunda hem de trafikte bisiklet kullanıyorum. Henüz rahatsız edici, üzücü bir şey yaşamadım dilerim ki yaşamam. Bisikletin ve bisiklet kültürünün bir parçası olmanın tadını çıkarıyorum. Çok uzattım, sadece selam vermek istemiştim.:hhhhhh:

İzmir'den herkese selamlar, iyi günler.:)

@Taze Fasulye hayırlı olsun kazasız belasız pedallamalar

@isosel Çok teşekkür ederim.
Yalnız dünkü mesajdan yaklaşık 3 saat sonra bir motosikletli, bisiklete ön tekerden çarptı.:uzgnm: Çok şükür, her iki tarafta da sorun yok.

Trafikte diğer taşıtlar ile aynı sorumlulukta hareket etmeye, motorlu araçlara öncelik ve geçiş kolaylığı sağlamaya dikkat ediyorum. Dün de bir sokakta, sola dönüşte karşıdan gelen motosikletliye geçiş önceliği vermek için yavaşladım, yanılmıyorsam o da bana öncelik vermek için yavaşladı derken bir iletişimsizlik oldu ve aynı anda hareket ettik. Onun hareketiyle ben durdum, seleden indim kadro üstündeydim ki ön tekere çarptı, geçti.:kötü: Neyse ki sadece gidon 180 derece sola döndü. Motosikletli durdu, yanıma geldi. Yardımlaşıldı, konuşuldu, selamlaşıldı ve yollara devam edildi...

Bunu da bu başlık altında not etmiş oldum.

Herkese kazasız belasız pedallamalar.:)

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri