Scudo Sports

Yaptığınız zaman birbirinizi seveceğiniz bir şey söyleyeyim mi?

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Ahzâb Sûresi (56)
اِنَّ اللّٰهَ وَمَلٰٓئِكَتَهُ يُصَلُّونَ عَلَى النَّبِيِّۜ يَٓا اَيُّهَا الَّذ۪ينَ اٰمَنُوا صَلُّوا عَلَيْهِ وَسَلِّمُوا تَسْل۪يماً ﴿٥٦﴾
Meal
Şüphesiz Allah ve melekleri Peygamber'e salât ediyorlar. Ey iman edenler! Siz de ona salât edin, selam edin. (56)

cumamız mubarek olsun. salât ve salam fahri kainat rasulu ekram Muhammed Mustafa (s.a.v) üzerine olsun.

Scudo
selam selam (vakıa 26)
İyi bir Müslüman olmak için, her şeyden önce iyi bir insan olmak lazımdır.
- Bu da iyilik, güzellik, doğruluk yolunda (sırat-ı müstakim) yürümekle,
- sevgi ve merhametle (rahmet) dopdolu olmakla,
- sözün namusu ile yaşamakla (sıdk)
- hakka hukuka tecavüz (zulüm) etmemekle,
- kalbi adalet ile çarpmakla, saf bir yürek temizliğine sahip olmakla (ihlas),
- güzel ahlak sahibi olmakla (hüsn),
- her türden kötülükle aktif mücadeleyle (cihad),
- komşusu açken tok yatmamakla ve insanların elinden ve dilinden emin olduğu bir kişilik sahibi olmakla mümkündür.

Allah, peygamberimizin döneminde olduğu gibi, sadece ibadetle yetinmeyip toplumsal sorunların konuşulduğu ve sosyal yardımların yapıldığı cuma günleri nasip etsin, cuma günleri fakirin, garibanın, mağdurun yüzünün gülmesine vesile olsun, tüm müslümanların tatil yaptığı değil son gücüyle çalıştığı ve iyilikte yarıştığı bir gün olsun..

Yunus Emre der hoca
Gerekse bin var hacca
Hepisinden iyice
Bir gönüle girmektir

“Allah Barış Yurdu’na çağırıyor.” (Yunus; 10/25).

Ve aleykum selam
@isosel Dostum senden ricam var.Ricam şudur ''yusufgs36'' isimli arkadaşın mesajlarını göremiyorum galiba beni engellemiş.Sebebini bilmek istemiyorum kırmışımdır istemeden.Hakkını helal etsin.Selamımı söyleyiver.Bir aracı oluver.

Selamün aleyküm hayırlı cumalar. Allah tüm şehitlerimize rahmet eylesin, yaralılarımıza acil şifalar versin. Herşeye inat 1 olalım. Dua etmeyi unutmayalım.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri