Scudo Sports

Yamuk sele

Tepki
29
İsim
Berkay
Bisiklet
b'Twin
Arkadaşlar iyi akşmalar bisikletim selesi yamuldu ve bir süredir böyle kullanıyorum . Tabiki yamuk olmasından dolayı rahat süremiyorum ve yamulmaya devam ediyor, buna ne yapabilirim değiltirmek zorunda mıyım daha ucuz bir cözüm biliyor musunuz.
Biraz penseyle düzeltmeye calıştım ama pek faydası olmadı 24A4A2D8-15B6-4481-8BDF-5B205E171BAE.jpeg6008A382-6D93-42D3-85EE-E1A27D4BB60C.jpegF7F387BC-6798-4B46-873E-ED10104CF804.jpegD37B217A-353C-4643-9F75-536774D6AB26.jpeg

Scudo
Geçmiş olsun. Biraz baktım da yedek parça olarak o rayı bulamadım. Zaten ucuz sele. Yenisini almak en ekonomik seçenek olabilir.

• Beğen
Tepkiler: Berkaytopaktass
Biraz fazla geride kullanılmış gibi :) değiştirmek daha doğru olur ancak tekrar aynı kademelerde kullanmayın. Öne/geriye alma ihtiyacı duyuyorsanız seleyi, gidon boğazında değişiklik yapmakta fayda var.

Biraz fazla geride kullanılmış gibi :) değiştirmek daha doğru olur ancak tekrar aynı kademelerde kullanmayın. Öne/geriye alma ihtiyacı duyuyorsanız seleyi, gidon boğazında değişiklik yapmakta fayda var.

Minimum yazan kısma mı yoksa max yazan kısma mı yakın olması daha sağlıklı olur

Minimum yazan kısma mı yoksa max yazan kısma mı yakın olması daha sağlıklı olur
Max yazan kısımları geçmeyin sadece. Arada kalan kademeleri en rahat sürüş pozisyonunuza göre ayarlayabilirsiniz.
Hatta allen anahtarınızı alın ve sürüşe çıkın. Öne arkaya ayarını daha kolay bulabilirsiniz. Kadro boyunuzun ne kadar uygun olduğunu bilemediğim için ezbere konuşmak istemiyorum. Uzanma mesafeniz ideal ölçüde ise doğru ayarı yakalamanız çok uzun sürmez.

Ayrıca her sele malesef rahat olmuyor. Doğru kemik aralığında bir sele ve sürüş şeklinize, sürüş pozisyonunuza uygun bir sele bulduktan sonra alışabilmek için zamana ihtiyacınız var. Bu ayarları ufak düzenlemelerle yakalayabiliriz.

Max yazan kısımları geçmeyin sadece. Arada kalan kademeleri en rahat sürüş pozisyonunuza göre ayarlayabilirsiniz.
Hatta allen anahtarınızı alın ve sürüşe çıkın. Öne arkaya ayarını daha kolay bulabilirsiniz. Kadro boyunuzun ne kadar uygun olduğunu bilemediğim için ezbere konuşmak istemiyorum. Uzanma mesafeniz ideal ölçüde ise doğru ayarı yakalamanız çok uzun sürmez.

Ayrıca her sele malesef rahat olmuyor. Doğru kemik aralığında bir sele ve sürüş şeklinize, sürüş pozisyonunuza uygun bir sele bulduktan sonra alışabilmek için zamana ihtiyacınız var. Bu ayarları ufak düzenlemelerle yakalayabiliriz.

tmmdr teşekkürler bugün sürüşe cıktım galiba tutturdum ayarı sıkıntısız sürdüm

Geri