Scudo Sports

Yalova

Yalova'dan tüm bisikletforum ailesine selamlar...
Yaklaşık 2 aydır forumu ziyaretçi olarak takip ediyorum. Üye olmak şimdiye nasipmiş. :)

Scudo
ve aleykümselam, foruma hoş geldiniz. kocaeli :)

Değerli arkadaşlar ben de geldim ve yeni bir Mountainbike aldım . Yalovada bana eşlik edecek gezi-tur arkadaşların tekliflerini bekliyorum. Yazın.

Merhabalar

bugÜn yenİ bİsİkletİmİ aldim ve foruma bende katilmiŞ oldum. AldiĞim bİsİklet sedona 820 İyİmİ ettm bİlmİyorum ama İyİ ettİm sanirim. :)

teşekkürler . yalnız kadrosunu küçük aldığım için geri verdim sedona 910 aldım. nasıl iyi mi?

Cemal Bey,ben temmuzun 25' inden sonra 10 gün kadar Yalova'da olacağım. En azından bi kere bile olsa 100 km günübirlik bi tur yapmak istiyorum. İznik-göl-samanlıdan aşıp karamürsel-yalova. Gelmek isterseniz arayabilirsiniz. ( tel no özelden gönderdim)

hafta sonu yalovada veya çevresinde etkinlik yapacaksanız, gelebilirim. Çınarcık'ta oturuyorduk ama Yalova'da büyümüştük. Atlar gelirim.

Yalova da gerek performans gerek gezinti yapacak arkadaş ,abi abla var mı ? Mümkünse yol bisikleti kullanan olursa

Merhaba arkadaşlar ismim Fuat yaşım 23 foruma bir kaç gündür üyeyim ve bu günde kron xc 250 bisiklet satın aldım varsa Yakınlarda arkadaşlar tanışmak isterim tekrar Merhaba :)

Yalovadan Merhaba!
Forumda yeniyim. Konuyu hortlattım sanırım :)

Herkese merhabalar,

Yalova'da yaşıyorum. Bisiklet sever arkadaşlarla tanışmak ve turlarınıza katılmak isterim.

Saygılar, selamlar.

Arkadasimla yeni bisiklet aldik cok idmanli degiliz ama bizim gibi tiplemeler varsa bir araya gelelim 2 kisi kalmayalim dedik. Arkadaslar yeni bisiklet aldim fakat vitesi degisirken problem oluyor mesela 1 de problem yok 2 ye attiginizda 1 de kaliyor ama zincir surtme sesi geliyor 3 e attigimda 2 ye atiyor ve 3 den yukari basili tuttugumda 3 de oluyor bunu nasil duzeltebilirim

Dosyalar

• IMG_20180522_165215_452.jpg
    IMG_20180522_165215_452.jpg
    116,3 KB · Okunma: 15
  • IMG_20180530_203032-01.jpeg
    IMG_20180530_203032-01.jpeg
    107,4 KB · Okunma: 10
DUYURU!!

Arkadaşlar Karamürselde oturuyorum.Bu hafta İznik turu yapıcam.Katılmak isterim diyen olursa buradan ulaşabilir.Tur kamplı olucak.

merhaba arkadaşlar, Yalova'da yaşıyorum. yol bisikletim var neredeyse her akşam kısa turlar yapıyorum ancak tek başıma sıkıcı olmaya başladı bir yerden sonra :)
eğer varsa eşlik edebilecek arkadaşlar,buradan haberleşebiliriz.

• Beğen
Tepkiler: RoninRider
Geri