Scudo Sports

Yalova

Olur bir grup oluştursak telegram akabinde ordan yürütürüz faaliyetleri

Scudo
isterseniz ben oluşturabilirim nuamaraları eklemem lazım tabi önce

Telegramdan grup kurup linki paylaşırsan bizde katılırız aslında daha sonra linki burda paylaşırsın. Şu an bana yetki vermiyor link paylaşmaya

Telegramdan grup kurup linki paylaşırsan bizde katılırız aslında daha sonra linki burda paylaşırsın. Şu an bana yetki vermiyor link paylaşmaya
kişi eklemeden nasıl oluşturuluyorki onu göremedim
Banada yetki vermiyor
Bende oluşturdum fakat olmadı
Yeyki vermiyor

Son düzenleme:
Benim telegram kullanıcı adım selcuktemizsoy direk ekleyebilirsiniz

Arkadaşlar yalova erikli yaylası dipsiz göl tarafları güzeldir kampta yapabilirsiniz

İsa Demirkol telegram adım beni de alın sonra linki atarım buraya

• Beğen
Tepkiler: Selcuktemizsoy
Grupta bir sıkıntı var galiba ben girince this group is private diyor.

Buradan yazayım, kron tx 75 bisikletimle bir uzun tur planım var müsait olan varsa beraber gidebiliriz. Çınarcık üzerinden Esenköy armutlu kumla daha sonra oradan sudüşen termal ve Yalova’ya dönüş. Henüz bir tarih belirlemedim ama önümüzdeki ay gibi yapmak istiyorum. Kimler gelir :) çok hızlı bir tur olmayacak zaten son kısımda da bayağı bir çıkış olacak kumladan sonra ama zevkli bir rota olduğunu düşünüyorum. Saat veya hız limiti koymadım beraber belirleyebiliriz. Dönüşlerinizi bekliyorum

• Beğen
Tepkiler: berkay0131
Merhaba arkadaşlar,

Telegram grubunun linki var mı? Nasıl gelebilirim ben de gruba?

• Beğen
Tepkiler: İsa DEMİRKOL

Buradan yazayım, kron tx 75 bisikletimle bir uzun tur planım var müsait olan varsa beraber gidebiliriz. Çınarcık üzerinden Esenköy armutlu kumla daha sonra oradan sudüşen termal ve Yalova’ya dönüş. Henüz bir tarih belirlemedim ama önümüzdeki ay gibi yapmak istiyorum. Kimler gelir :) çok hızlı bir tur olmayacak zaten son kısımda da bayağı bir çıkış olacak kumladan sonra ama zevkli bir rota olduğunu düşünüyorum. Saat veya hız limiti koymadım beraber belirleyebiliriz. Dönüşlerinizi bekliyorum
İmkanım olsa katılmak isterdim, iyi pedallamalar size şimdiden

• Beğen
Tepkiler: Selcuktemizsoy

Bende Esenköydeyim. Ekip varsa sürüş yapmak çok isterim

Bende Termal tarafındayım ve yeni başladım. Rodaj süresindeyim. 😀

• Beğen
Tepkiler: İsa DEMİRKOL
Perşembe Cuma veya Cumartesi eski kadıköy yolu üzerinden termal fen lisesine kadar çıkıp geri dööneceğim katılmak isteyen var mı? Sultaniyede oturuyorum

🙋🏻
Perşembe izinliyim. Her saat uyar.
Cuma cumartesi işten 4 te çıkıyorum en geç 5 te hazırım.
Yenimahalleden katılabilirim. Müsaitse arkadaşımda eşlik eder.

🙋🏻
Perşembe izinliyim. Her saat uyar.
Cuma cumartesi işten 4 te çıkıyorum en geç 5 te hazırım.
Yenimahalleden katılabilirim. Müsaitse arkadaşımda eşlik eder.
Olabilir hocam da isterseniz siz de yalova sahile gelirsiniz ordan devam ederdik yenimahalleden katılacaksanız çok az mesafe olur size çok kısa olur bence

Geri