Scudo Sports

Yalova

Scudo
bayramın son günü (yani pazar) kartepe yapcam ben isteyen takılır bana ulaşmak için:0536 836 06 67

@onaran

sana takılırım ama kartepe yarışında çıktım inişte problem oldu benim kol sakat sonra eğlence eziyet olur çıkanlara kolay gelsin ben kandıra yolundayım

@defnesenoz

hoşgeldiniz ;) yolunuz bursaya düşerse bekleriz saygılar

Valahi geçen yıla kadar çiftlikköyde oturuyorduk ama taşındık antalya ya :) Ablamlar hala yalovada arasıra ziyaretine giderim gelince iyi bir gezi yaparız seninle :)

• Beğen
Tepkiler: enesyasa
bnde yalovada okuorum olabilir aslında bide biriisi var ama onu anlamış deilim belki görmüşsünüzdür yeşil bisikletli eskiden amoebası vardı

cok saglam bır tur olucaksa 3 kısı kocaelıden gelırız ama 120 km lık falan bı gezıntı olsun ısterız

ızmıt yalova arasında oturan ve mtb bısıklet turu atan 8 kısılık bır ekıbımız var sızı aramızda gormek ısterız

@poyraz84

Yakın bir süre içerisinde İzmit'e taşınıyorum, açıkçası bisiklet kullananı bırakın herhangi bir tanıdığım bile yok. Mtb kullanıcısıyım haftasonları aranıza katılmayı çok isterim.

İyi günler.

yaLova'dan arkada$ yokmu ya ? varsa benimLe irtibata geçerek gezi yapabiLiriz. 20-30 km arası + bmx aLmak istiyorum bana yardımcı oLabiLecek yakın ki$iLer de arıyorum. msn adresim cnrakqn@hotmail.com yardımcı oLursanız sevinirim.. :)

hacı valla bende öle yalova içerisinde uzun turlar atıcak adamlararıorum yanlızım bu konuda aradığın adam benmiyim bilmiormD:

Geri