Scudo Sports

Yalova

@Volkan Akboga

Bisikleti geri götürdüm malesef :( Ama O gün Yalova-Altınova'da olacağım. Tanışabiliriz. Memnun olurum.

Scudo
@tuncer bayık

Bu Pasar Yalovaya yetisemecem baska bir gün insallah Tanisiriz.

Selam Volkan

Yakın zamanda, bisiklet almayı düşünüyorum, ben doğma büyüme Yalova'lıyım ve genelde geziyorum, motorlu araçları sadece şehirlerarası ulaşımda kullanıyorum Yalova'da olduğum sürece kimse bana bisikletten başka bir vasıta kulandıramaz
tabi şuan yayan kaldık, çalınan şu zamana kadar 2. bisikletim ilk bisikletim düz yol için o hurda durumda, ikinci bisikletim uzun yol içindi o çalındı en son bisikletim de dağ bisikletiydi üniversite'den eve hep onu kullanıyordum
siz hangi türdeki bisikleti kullanıyorsunuz, bendeki dağ bisikletiyle dörtyoldan üniversite'ye 7 dk içinde ulaşıyorum, uzun yol bisikleti çok da uygun değil zannedersem ben amatör olarak kullanıyorum aslında bu işi profesyonellerden öğrenmek de isterim, Yalova'da sizce en uygun bisiklet hangisi
Yalova'yı bildiğiniz için daha iyi bir öneride bulunacağınız kanısındayım
saygılar

Ben de Yalova'dayım, bisikleti daha bulamadım ve alamadım burada çalınan bisikletleri genelde perşembe pazarında buluyoruz, eğer ondan ümiti kesersem bir tane bisiklet alacağım

Merhaba Kani ,
bende Orhangazi'de oturuyorum tabikide ben ve orhangazi'li diğer arkadaşlarda sen ve sizlerle tanışmak isteriz neden olmasın... :)
Zaten ben en yakın zamanda gelmeyi düşünüyorum Yalova'ya bu vesile ilede tanışma fırsatımız olabilir. .:)

Görüşmek dileği ile.

2 hafta Önce bir arkadasımla Darıcadan Yalovaya bisiklet turu yaptık keşke Daha Önceden Tanısaydım bu siteyi... :) ama olsun havalar biraz iyi olsun ÇesitLi Semtlere çeşitLi illere Tur yapmayı Düşünüyorum izmit-yalova-adapazarı

Merhaba.

Ege Üniversitesi Bisiklet Topluluğu olarak sömestr tatilinde Bursa-Yalova Turu yapmayı planlıyoruz. Geçeceğimiz güzergahta kalacak yerleri ayarladık, Yalova dışında. Yalova'da konaklamayı en ucuz haliyle nerede yapabiliriz? Çadırla konaklama yapmaya yanaşmıyoruz, çünkü soğukla beraber yağış da olursa çok zor olacak bizim için. Bu konuda yardımcı olursanız seviniriz.

merhaba,
yalovalı değilim fakat hafta sonu yalova termaldeydim. termal bölgesinde gördüğüm kadarıyla irili ufaklı pansiyon ve oteller var. 2 tanesine fiyat sordum. 1 tanesinde 3 kişi aynı odada 40 lira dedi işletmeci. hemen yanındaki başka bir pansiyonda ise 3 kişi oda kahvaltı aynı odada 60 lira dedi. ilkinde odada müstakil küvet olmadığı içn bakmadım ama 2 seçenekte termal sudan yararlanmak için küvet olduğunu öğrenince odaya baktım. odada 1 büyük 1 de tek kişilk yatak var, içerde tuvalet banyo ve tv var. balkon kapısı açık olmasına rağmen içerisi gayet sıcaktı. sanırım ısınmada termal sularından sağlanıyor. daha bakılırsa farklı fiyat ve imkanlar bulunacaktır diye düşünüyorum.

inşallah bu yazda bende Yalova'dayım çalışmaya geleceğim bir mani olmazsa. Vakit problemi yaşayabilirim ama her fırsatta gezeriz birlikte. Tanışalım haberleşelim. :in: Ben Ekrem. Tuncer abi seninlede geçen yaz tanışmak nasip olmadı. :eek: Ah Yalova bekle ben geliyorum :vroam:

@Kani

@semeket

Fatih M.Ekler ve diğer arkadaşlar da.

Her yaz olduğu gibi bu yaz da geliyorum.:in: Temmuz 12 ordayım.Bu sefer tanışmak ümidiyle. Arayın beni cepten.

Merhaba
Ben Altınova Kaytazderede oturuyorum.
Çınarcık Termal yada daha ilerilerine ne dersiniz...

Gaziosmanpaşa Alibeyköy kadıköy gebze derince Körfez izmit gölcük karamürsel hattından Kaytazdereye molayla beraber 8 saat sürdü
Yaklaşık 190 Km. Sırada Bursa Balıkesir var
İzinde de İzmir Denizli ve Antalya

Pazar günleri müsait oluyorum. Diğer günler akşam 17:00 dan sonra 20 - 30 km kısa mesafeler için buluşabiliriz.

Yalovalı kardeşlerime selamlar..Bu yıl ki denizçalı bisiklet yarışlarına katılacak olan varmı?(link)

Bende yeni katıldım aranıza; Yalova Çiftlikköy de yaşıyoru.. Bir hevesle bu hobiyi hayatıma sokmaya çalışıyorum umarım bir gün tanışıp buluşabilir ve güzel turlar atabiliriz.. Msn Adresim trsoh@msn ekleyebilirsiniz arkadaşlar

Malesef hem yeniyim hemde tecrübeli değilim inşallah ilerleyen zamanlarda katılmayı çok isterim

Geri