Selam forum ahalisi
sedona 701'im var ama bir sorunuda var
ön dişli 2deyken arka dişli 4-5de iken sürekli atma yapıyor
kaç bisikletçiye götürdüm hatta bilen bilir yoğurtçuoğlu var sedona yetkili bayisi adam yapıyor o an sorun çıkmıyor ertesi gün hop yine aynı şey ben gitmekten utanıyorum artık, başka düzgün yapacakta yok gibi
bırak adamın yanında aynı şeyi yapsa gideceğim ama bana inat yapıyor
arka vidaları kurcaladım bozdum bir kere o yüzden ellemem onlara
varsa anlayan ben yaparım diyen bana ulaşsın hemn kanışmış kaynaşmış oluruz
Arkadaşlar ben Yalova/merkez 'de oturuyorum.Buraya katılmamın sebebi sizin gibi profosyenel kişilere danışarak iyi bir sürücü olmak.Aslında öyle şehirler arası sürüş yapan ve yarışmalara katılan biri değilim sürekli olarak bisiklet üzerinde değilim ama yine de bayağı kullanıyorum bisikletimi Ben lojmanda oturan biri olarak bazı sıkıntılarım var malum yeşillikti ağaçtı özellikle deve dikeniydi derken çok sıkıntım oluyor.Şu anlık önem verdiğim konulardan biri lastiğin daha az patlamasını sağlamak.Sizce bu sıkıntım için ne yapabilirim?Birde yeni bir mtb bisiklet almak istiyorum aslında mtb nin ne olduğunu tam olarak bilmiyorum ama heralde dağ bisikleti kategorisinin ingilizce kelimelerinin kısaltılmış hali mountain bicycle gibi.Yani lafın kısası asfalttada kullanabileceğim arada bir topraktada kullanabileceğim ve süspansiyonlu bir bisiklet istiyorum.Pek bilmediğimden yola çıkarak bianchi montana D almayı düşünüyorum veya Carraro Rock man almayı düşünüyorum.Disk frenler ve lastiğin kalınlığı çok hoşuma gitti.Bu arada şuanda bütçem 485 TL civarı.