Scudo Sports

Yalıköy turu organizasyonu

Kudret Hocam,
Gösterdiğin ilgi için teşekkür ederim.
Arkadaşlar, şimdilik bekleyelim, bence hemen karar vermeyelim,
ben son anda çoookk sürpriz değişiklikler gördüm.
Son kararı, Ct günü - akşamı beraberce kararlaştırırız.

Sağlıcakla kalın.

Scudo
@Bahadır ATILGAN

ok. bu arada düzgün uzun parmaklı eldiven nerede bulabilirim.Tchibo da gayet iyi bir eldiven vardı hemde piyasadakilerin 3/1 fiyatına ama kalmamış.

Güzel güzel Cumartesi akşamı son kararı veririz.

@Kaşif

Kaşif'e bende katılıyorum.Bahadır kardeşimizin düzenleyeceği ilk turda hep birlikte oluruz ve mutlaka Yalıköy'e gidip döneriz diye ümit ediyorum.

Unutmadan dün bir gazetede okuduğum haberi sizinle paylaşmak istiyorum ;
bisikletle İngiltere'den yola çıkıp ülkemizdende geçen Luke ve Sophie Day
çifti Mısır'da geçirdikleri tekne kazasında Luke eşinin hayatını kurtarmış fakat
kendisi kurtulamamıştır.Bu haberle ilgili olarak biz Türk Pedalseverler adına Luke ve sophie ile ilgili internet sitesine üzüntülerini paylaştığımızı belirten bir mesaj atmak doğru olur sanırım.Ben buradan Luke'nin ailesine ve Sophie 'ye başsağlığı diliyorum.Sitenin ismini bilen arkadaşlar bildirirlerse ve mesaj atarlarsa
bisiklet ve doğa dostu insanların acılarını paylaşmak iyi bir davranış olur sanırım.
O kadar yolu katedip tekne kazasıyla hayata veda etmek şanssız bir olay.Herşeyin en iyisi tüm pedalseverlerin ve doğa dostlarının olsun.

@kizak

Kesinlikle haklısın, karda bisiklet kullanmak, araba kullanmak kadar zor.
Ağırlık merkezini kaçırdığın an yerdesin. Dönüşler açısından tam bir rezalet oluyor.

Sokak araları kar kaplı. Yola çıkmak çok zordu, vaz geçtim.

Neyse Şubat ayı ortası gibi yeni bir tur programı hazırlarız.
Fikirlerinizi söylerseniz, hep beraber yeni bir rota çizebiliriz.
Aslında benim bir tane yol ve toprak zemin olarak bir rotam var.
Toplam 90 km. kadar.Daha sonra sizlerin görüşlerine sunarım.

Sağlıcakla kalın.

Anlaştık o rota üzerinde konuşur, anlaşır sonuca bağlarız. Ben özellikle Durusu Otelini görmeyi çok istiyorum. Ama rota oradan geçmiyorsa sorun değil.

Merhaba Arkadaşlar,
Çok uzun zaman oldu bu Yalıköy projesini tekrar ele alalım diyorum.
Mayıs ayının ilk haftası olarak, yenileyelim mi?

Katılmak isteyen olur mu?

Sağlıcakla kalın

• Beğen
Tepkiler: erdal ırmak
tayakadın yolundan çok uzun ve yorucu olur çünkü karaburuna giderken ihsaniye köyünden sonra mecburi olarak asfalt yolla çıkıyorsun.koca kamyonlar ve rüzgar çok zor bir rota. kemerburgaz göktürk ihsaniye durusu ..... yalıköy kaç kilometre .. BU TURA KATILMAK İSTERİM .. BENİM DÜŞÜNCEM SİRKECİDE TRENLE HAREKET EDİP ALTINŞEHİR TREN İSTASYONUNDA İNDİKTEN SONRA YALIKÖY İSTİKAMETİNE PEDAL ÇEVİREBİLİRZ...

• Beğen
Tepkiler: Bahadır ATILGAN
Selam Erdal,
Açıkçası o yolu hiç bilmiyorum.
Tren ile de olur.
Şimdilik ikimiz varız.
Bakalım olayı geliştirelim.
Mayıs ilk haftası nasıl ?

Sağlıcakla kal

• Beğen
Tepkiler: Ozkan Aydin
Geri