ooooo tur kokusu alıyorum iinceden abi hayırlı turlar diyelim şimdiden ayağınıza taş dolaşmasın bende takipteyim ama netten abi ya bu topiği acalı baya zaman olmuş ya ama ölmemiş tur ayakta hala bol resimli tur olsun abi resimleri bekliyorum bahadır abi erdal abi aman ha resimsiz bırakmayın bizi netten takipci olarak olmuyo valla yeniliksiz kendinize ii bakın sağlıcakla kalın şimdiden turun cok güzel olacağına eminim
ah be abi canım nası cekiyo bi bilsen ama ne yapalım zamanı var abi sayılı gün geciyo 26 yı devirdim 26 gün oldu 3 ay sonra inş katıla bilirim size ama sizle yaşıyorum sonuçta resimlerden falan gitmek gibi olmuyo ama yaşıyosun en azından burdan bile temiz hava cekiyosun valla resimleri görünce ama azmedersem dediğim gibi galiba 3 aya dikilirim ayağa
bahadır dostum arkanızdayım
durma devam yılma organizasyonlardan
her vakit destekleyeceğim seni artı bu forumda ne kadar bağımsız arkadaş varsa aynı şekilde onlarada destek vereceğim
oh oh oh ne güzel katılım coğaldı ya bahadır abi toplu bi belgrat yapınsana ya baya istekli arkadaşlar var kaynaşmak babında ya resimsiz kalıyorum olmuyo valla şöyle bi sucuk ekmek olaayı falan hatta 3 hafta sonra diz kapama kadar alcıyı acacaklar bende size olmassa kahvaltı hazırlarım be ya semaverde cay sucuk ekmek falan daha ne olsun kardeşşim belgratı dumana boğarız valla siz pedallar bende size bakarım şaka biyana abi avrupa yakasında cok boşluk oldu ya burdan fotılar cıkmıyo artık yapın bi turda asvalttları ve camurları ağlatın kendinize ii bakın