Scudo Sports

Yalıköy turu organizasyonu

@Bahadır ATILGAN

bahadır dostum kendinizi kasmayın ve riske girmeyin hava durumunu wunderground dan takip edin rüzgarın şiddetine bakın mesafeyi uzun tutarsanız geceye kalırsınız kısa mesafede işi bitirip saat 16.00 da herkes
turu tamamlamış olsun aşağıda wunderground dan aldığım hava durumu var ama pazartesi günü daha belli değil yalnız hafta sonu pazartesi gibi olursa hava kötü rüzgara dikkat 46 km bu çok fazla ocak ayı fırtına şeklinde olacak herhalde bu durum karşısında mesafeyi kısa tutmanız sizin menfatinize olacaktır esen kalın

istanbul 18 ocak pazartesi

http://icons-pe.wxug.com/i/c/a/chancerain.gifPazartesi
Yağmur Olasılığı. Az Bulutlu. Yüksek: 11 °C . Rüzgar KD 46 KM/S . Chance of precipitation 30% (water equivalent of 6.29 mm).

http://icons-pe.wxug.com/i/c/a/nt_chancerain.gifPazartesi Gecesi
Yağmur Olasılığı. Az Bulutlu. Düşük: 4 °C . Rüzgar KKD 46 KM/S . Chance of precipitation 30% (water equivalent of 7.58 mm).

Scudo
@Ömer Faruk MUMCUOĞLU

Aslında, gidilecek yerin çok önemi yok, mesele birlikte pedallamak.
Onun için, kudu nun da, önerilerine katılıyorum.
Güzergahı kısaltabiliriz veya değiştirebiliriz.

Ömer Faruk, senin önerdiğin güzergahıda pedallayabiliriz.
Zaman açısından daha iyi olur.

O Zaman, katılacak akadaşların bir itirazı olmaz ise bu turu Karaburun olarak değiştirelim.
Eğer onaylıyorsanız , bir hafta içinde fikir birliği ile turu KARABURUN TURUNA çevirelim.

Kalın sağlıcakla

Merhaba,
Sirkeci - Karaburun yaklaşık 60 km.
http://www.abel-tek.com/Marin/Map1.jpg

Sirkeci - Yalıköy yaklaşık 113 km.

http://www.abel-tek.com/Marin/Map2.jpg

Dolayısı ile zaman açısından Karaburun daha mantıklı.

Yorumlarınızı bekliyorum.

Kalın sağlıcakla

• Beğen
Tepkiler: Ozkan Aydin
Hepberaber bedellamak güzelde bir amaç olmalı diye düşünüyorum. Saygıdeğer Ömer Faruk yazısında Durusu'dan bahsetmiş. Ben Durusu'yu bulmak için yola çıkmıştım. Altımda bisiklet yoktu ama tabelasını gördüm. Kendisini göremedim. O gün Durusu otelinin bulunduğu yere gitsek olurmu?

@Ömer Faruk MUMCUOĞLU

bende aynı duyguları paylaşıyorum .önemli olan hep birlikte neşeli ve eğlenceli
bir zaman geçirebilmek ve bisiklet zevkini aynı zamanda güvenli ve emniyetli
bir şekilde tatmin etmektir.:in:

@Bahadır ATILGAN

çok mantıklı .kış şartlarında 25 km hızla uzun süre çevirmek fazla zorlamasada
rüzgar ve soğuk kesinlikle etkileyecektir.gidiş dönüş mesafenin 120-140 km arasında olması çok daha uygun bencede.

@Kaşif

istikametimiz doğrultusunda durusu da otelin onunden geçiyoruz diye aklımda kalmış araba ile belki 10 kere geçtim ama tek unuttuğum yol

otelde kalmıştım, sahibi ünlü bir iş adamı ve hobisi avlamakmış diye hatırlıyorum ve görebileceğimiz müze var çeşitli bölgelerde avlanılan hayvanların sergilendiği.

sahil yolu - eminönü, eyüp, alibeyköy, hasdal, kemerburgaz vs vs

Tamam güzergah şimdi anlaşıldı. O gün aynı zamanda Çekmeköy'de de etkinlikler var. ikisinde birini tercih edeceğim. Ama haber veririm bir değişiklik olursa. Peki Durusu oteline uğrayacakmıyız? karaburun'a giderken haritada önünden geçecekmişiz gibi gözüküyor.

hafta sonu Ankara ya gitme ihtimalim doğdu (C.tesi - Pazar) bir ihtimal gelemeyebiirim.

Peki grupta senden başka yön bulabilecek arkadaş var mı? Çünkü yanlış anlamadıysam sen biraz daha yön olayına hakim gibisin?

Merhaba
Sabahın saat 5:00 i, az önce çalışmayı bıraktım, biraz foruma bakayım dedim.
Herkese günaydıınnn. Sevgili bisiklet dostları...

Ömer Faruk, üzüldüm, gelebilseydin sevinirdim.:(
Yön bulma konusuna gelince, tek başıma bile gitsem ben yolu bulurum.
Önemli olan yola çıkmak değil mi? Sora sora gideriz.(Bağdat misali)

Sağlıcakla kalın.

Merhaba,
Katılmayı düşünen arkadaşlar, katılım konusunda
Mesaj atarlarsa iyi olur.
Kadroyu tekrar listeleriz.
Katılımcı sayımiz belli olur.

• Beğen
Tepkiler: Kemal Caner
Ben katılmayı düşünüyorum. Gerçi Hafta sonuna doğru daha bir netleşir. Forum'un en başında da belirtildiği gibi Pazar sabahı 08:00'de Sirkeci garı'nın önünde buşacağız değilmi?

• Beğen
Tepkiler: Bahadır ATILGAN
Geri