Scudo Sports

İnceleme Xiaomi Mi Band 1S

@semihus @Expireme harita takibini bende android sistemde görmedim. Olsa harika olur. Kolye olarak da satıyorlar artık. Onu da gördüm aliexpressde.

Scudo
@Expireme Getirt hocam. Ben birok ürün aldım o siteden ama sonuncusunda mi4 için kılıf vs almıştım 2 ay bekledim gelmedi. paramı daha dün iade ettiler ama 2 ay beklemiş oldum. Azıcık fazlada olsa Türkiyeden alıyorum. Silikon bileklik zayıf ben 2 tane kopardım. Bol yedek almak lazım. Bu hafta kargo dahil 12Tl den aldım.

@semihus Banada kayışı sağlam gibi geldi :) şu ana kadar önemli sıkıntı çekmedim siteden ama risk faktörü tabiki her zaman vardır yurtdışı sonuçta, bakalım bu işten ufak finans geldiğini görürsem garip ve farklı aparatlarını istetirim.

Çinli esnaf bizim esnaftan(kıbrıs için konuşuyorum) 1000 kat daha iyidir. Belki geç gelir ama kesin gelir.

@H.Genç Hocam şimdi tüm esnaflarda kotu diyemeyiz :) ama haklısınız adamlar ufacık urunu deli gibi sarıp sarmalıyolar havalı poşete koyuyorlar, urun gelmezse bazıları mırın kırın ediyor ama eninde sonunda para iadesi veriyor. Takdir etmek ve örnek almak lazım

O değil de biri Mi5'i getirip şöyle detaylı incelese ne güzel olacak :D

@Murat Ü. Hocam bataryası falan çıksa satıcıyla konuşup parça parça getirtmeyi düşünmedim değil ama alınacak risk değil bence :)

(link) Bu Mi band 2 de kalp hızı ölçer var mı ?

@mfurkan

Belirttiğiniz model ölçmüyor ama bu ölçüyor (link)

@semihus
Bende ölçeni var. Katılıyorum, öyle çok çok bir avantajı yok. Olmasa da olur yani.

valla incelemeyi çok güzel yazmışsın siparişi verdim :)

Arkadaşlar aliexpresste bu urunun sahtesi satılmaktaymış az once bi videoda rast geldim alırken dikkat edelim.. Çin malının bile çin malını yapmış adamlar :)

@Expireme https://i.hizliresim.com/GRoBB3.png dx üzerinden aldım ama biraz tuzlu aldım :D ilk defa yurt dışından bir şey aldım :D

(link)

umarım aynı üründür

@Expireme multicolor dedi 24 saat içinde gümrükte dedi kalbimi çaldı üstelik yanında bi bant daha verdi :( :D aynı ürün gelmezse ağlarım ama

Geri