@Enes.Şahbaz
Bir önceki mesajda da söylemiştim, güneş altında ya da prizde ne kadar sürede full kapasite dolum yapıyor emin değilim çünkü ihtiyacım oldukça kısa aralıklarla kullanıyorum ve yine aklıma geldikçe şarj ediyorum powerbank'ı. Cihazı aldıktan sonra sadece tek bir kez tam dolum denen şeyi yaptım o da ürünün elime geçtiği geceydi. Sabaha kadar ne kadar sürede tamamen doldu bilmiyorum.
"Şu kadar dakikada şu kadar mAh depoluyor, şu kadarlık kullanımda da depodan şu kadar enerji kullanıyor." diyebilecek teknik donanımım ya da bilgim yok. Görüntü ve güven meselesi kişiden kişiye değişir. İş görüp görmemesi açısından değerlendiriyorum ben bu ürünü ve en azından benim için fazlasıyla yeterli bir ürün. Oldu da bozuldu, Türkiye içerisinde muadili bir cihaza gereksiz yere bir dünya para vermektense gider yine DX'ten aynısını alırım.
Ayrıca; Ben "Onu almayın bunu alın" maksadı ile paylaşmadım kullandığım ürünün linkini, o konuda bir yanlış anlaşılma olmasın.
Sadece, "arazideyken priz sıkıntısı olacağı için hem güneşten hem de prizden şarj olabilen hibrit bir model tercih edin" demeye çalışıp örnek olsun diye kendi aldığımı gösterdim. Elbetteki bu tür cihazlar araştırılmadan, muadilleri ile karşılaştırılmadan alınmamalı.
güneş enerjili çok mantıklı ofiste evde bile pencere kenarına konularak şarj olabilir. ancak güneş panellerinden çok yavaş şarj oluyordur. yinede tasarruf tasarruftur.
bisiklet üzerindeyken port bagajda çantanı üzerine lastik kayışlar ile sabitlenip dolması sağlanabilir.
Merhabalar; ilk mesajınızla son mesajınız arasında 10 günlük bir süreç var, sanırım ürünün size gelişi 10 gün kadar sürdü. Doğru mudur?
Ben de ne zamandır hepsiburada üzerinden sipariş vermeyi düşünürken konuyu gördükten sonra chinabuy'dan siparişi geçtim. Yanında bir de silikon kılıf ile birlikte tabi... Daha önce de 2000 ve 5000 miliamperlik Sony güç kaynakları kullandım açıkçası ürün elime ulaşır ulaşmaz her üçünü de karşılaştıran bir yazı kaleme alacağım.
Bu arada Xiaomi'nin sitesinde yer alan seri no doğrulama sayfasının linkini de paylaşırsanız sevinirim.
2 hafta gibi bir surede geldi hocam genellikle 10-15 gunde geliyor. Teslim alin hem performansi hem tasarimi cok hosuma gitti sizde memnun olacaksiniz. Birde kargo şirketini singapur post seçerek sipariş verdiniz değil mi china postta ürün güvenlik nedeniyle geri dönüyorda
Burdan kutudaki 8 haneli kodu girerek sorguluyorsunuz: (link) yeşil tik isareti gozukurse orjinal ve 1 sefer sorgulanmistir.
gece gece bir çılgınlık yapıp an itibari ile satın aldım. karaköy'den 80 90 TL'ye verip verim alamayacağımıza, böyle yapmak daha mantıklı. hem ios8 de bu kadar şarj yerken...
Tamamdır güzel kardeşim, Sony'den oldukça memnunum ama fiyatı uygun gelince almak cazip geldi açıkçası. Sipariş şu anda işlem sürecinde, iki güne kargoya verilir sanırım. Hele bir gelsin de Memnun kalırsam Velo Akademi'de incelemesini yaparım bunun
Tasarim ve performansi baya hosuma gitti tek dezavantaji biraz agir olmasi.
2A lik sarj adaptoru ile xiaomi cihazi sarj ederseniz 5 saatte, 1A lik sarj adaptoru ile sarj ederseniz 10 saatte tam sarj ediyor.
Telefon şarj etme hizida priz ile ayni hizda.
şimdi örneğin iphone 5 kullanıyorum, onun telefona olan girişi farklı, 4 için olanı farklı olduğu için veya başka telefonlarda da aynı şey geçerli, bu tüm telefonlara uyumlu olan usb kablolarını sanmıyorum ki kutunun içinden çıksın.
Ürün zaten micro usb ile şarj ediliyor ve telefonlarınızı usb çıkışından şarj ediyor. Pek çok telefonun da şarj cihazları ve usb kabloları ayrılabiliyor.
Enes Kardeşim ürün elinize geçmiş hayırlı olsun benim merak ettiğim şarjı boş bir cihazı ortalama ne kadar zamanda şarj ediyor. Birde 10400 mAh demiş gerçekten 10400 mAh mı yani 2600 mAhlık bir Galaxy S4 ü 4 kez şarj edebilir mi ? Bu sorularımı cevaplarsan bende sipariş vericem.
İphone 4s i hem kullanip hemde ayni anda şarj ettim yaklasik 1.5 saatte sarj etti yani normal prizden biraz hizli. Tabi iphone ile galaxy s4 un mah degerleri farkli oldugu icin normal prizdeki sarj suresinin 10-20dk eksigi olarak dusunebilirsiniz.
Bu cihazlarin %10-15 gibi bir kayip oluyor bunuda zaten acikliyor hepsiburada ilaninda aciklamada gorebilirsiniz zaten philips veya sonynin powerbanklarindada bu olay oluyor yani galaxy s4 unuzu 3 yada 3.5 kez sarj edebilirsiniz.